aga221122
mama Jurandzika :))
u Juranda w pokoju całą noc śmiga nawilżacz powietrza, ręcznik na kaloryferze nie podniósł wilgotności nawet o pół procenta. A jak były mega mrozy, to wilgotność była poniżej min, nawet nawilżacz nie dawał rady.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze troche i bedzie wiosna !!! Ooo i to jest zajefajne ;-)u Juranda w pokoju całą noc śmiga nawilżacz powietrza, ręcznik na kaloryferze nie podniósł wilgotności nawet o pół procenta. A jak były mega mrozy, to wilgotność była poniżej min, nawet nawilżacz nie dawał rady.
Piotruś też lubi wszelkiego rodzaju sznurki i kabelkiI jeszcze jedno - Natalia uwielbia wszelkiego rodzaju sznurki i wąskie zakończenia czapek, wiązania -oczywiście jak tylko może zaczyna je cyckać. Nie przypominam sobie, żeby znała jakiegoś malucha któryby podobnie upodobał sobie sznurki
U nas ręcznik też nie podnosi wilgotności, z nawilżacza już nie korzystam bo mam taki byle jaki który okazało się że bardziej szkodzi niż pomaga a na taki za 500zł to mnie nie stać.u Juranda w pokoju całą noc śmiga nawilżacz powietrza, ręcznik na kaloryferze nie podniósł wilgotności nawet o pół procenta. A jak były mega mrozy, to wilgotność była poniżej min, nawet nawilżacz nie dawał rady.
U mojego małego ostatnio najlepszą zabawą jest wyjmowanie ciuszków z szafki. Wczoraj zauwazył tylko metke i juz otworzył szafke i wszystkie ciuszki na ziemie, nawet nie pozwolił mi ich układać. Przynajmniej zobaczyłam jakie ciuszki ma mój synke. Segregacja zrobiona