reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Habcia- a juz myślałam ze u Was jest dobrze, zdrówka dla Was kochani.
Elunia- gratuluje zębala, no i zdrówka życze
A mój Max wczoraj wieczorem zwymiotował mi trzy razy, tak średnio co 30 min. już myślałam że to rota-wirus, ufff... chyba nie bo dzisiaj od rana ani razu. Wydaje mi sie ze zaszkodziło mu winogrono, bo je mu wczoraj dałam i min. je zwrócił.

No my jeszcze sanek nie mamy. A dzisiaj był ksiądz po kolędzie a Miłoszek taki grzeczny przy nim był.:-D
Habcia zdrowiej ty i maleństwo:tak: Ja jeszcze też nie wyzdrowiałam. Jutro chyba pójdę na kontrolę.Tylko żeby nie było antybiotyków.:no:
Miłosz dzisiaj spał tylko z 15min.Wogle nie chce dzisiaj spać.:-(

nimfi- sanki kapitalne. ale mi się podobają,:tak::tak::tak: my mieliśmy takie drewniane z oparciem, hmm.. swoja droga ciekawy gdzie ja je mam. zreszta co mi po nich i tak tu śniegu nie ma:-:)-(

Bidulek z tego Maksia no i z Habci też. Choroba i choroba tylko:no:. Wiki na szczęście nie choruje już 3-ci miesiąc, w sumie od kiedy podaję jej rano i wieczorem po 10 kropli wit. C. Na spacerku jesteśmy codziennie o 2 razy. Około 11-tej i 16-tej:tak:
Dzisiaj WIKUNIA ZROBIŁA PIERWSZE KROKI SAMA!!!!!!!!! I to nie jeden, a poleciała całą serią:-D Ależ jestem dumna:cool2: No i nocki w dalszym ciągu spokojne i przespane w całości. Terapia dała efekt:tak::-)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki:-)

reklama
Do góry