reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Habciu ale sie Wam porobilo:-(
Gratulacje kroczkow nam jeszcze troche brakuje ,
z sanek chyba w tym roku zrezygnuje trzeba przyoszczedzic poki co z wozkiem sie tacham ale te saneczki z oparciem dla maluchow exstra naprawde :tak:

Dzis u nas drugi dzien rytualow przed spaniem maly potarzal sie po lozku pobawil poczytal mleczko i lozeczko:-D no problema - jestem w szoku taka mala zmiana a tak zaskutkowala

No i mamy bigunke niestety dupcia cala czerwona jak jutro nie przejdzie pojdziemy do lekarza

reklama
habciu sciskam was mocno,oby chorobsko odeszlo od was na dobre
Gracjanek tez juz drugi dzien goraczkuje,ale nie ma przy tym innych objawow Podejrzewam,ze to trzydniowka,ale i tak dla pewnosci pojdziemy do lekarza

Ja marze, aby wyjsc na sanki z Maksiem. Na dobra sprawe on jeszcze zimy nie widzial.

habcia duzo zdrowka zycze!
Maciek widzial snieg juz kilka razy a ze dwa razy byl na spacerze i mial mozliwosc widziec go z bliska ;-) to chyba duzo frajda dla dzieciakow

kasha gratuluje kolejnej chodzacej ;-)

Maksiu wczoraj już nie gorączkował w dzień, pod wieczór miał 38, w nocy nic. Wydaje mi się jednak, że to od ząbków.
JA też juz lepiej się czuje.

dla chorowitków szybkiego powrotu do zdrówka i chodzącym gratulacje, moja leniuszek jest woli jak sie ja za raczki prowadza sama staje ale do chodzenia jej sie nie spieszy przemieszcza się na czworaka albo przy meblach tak jest najszybciej

zdrówka chorowitkom

moja leniuszek jest woli jak sie ja za raczki prowadza sama staje ale do chodzenia jej sie nie spieszy przemieszcza się na czworaka albo przy meblach tak jest najszybciej

elunia mój też leniuszek. za rączki owszem idzie i to nawet zasuwa, ale jak tylko puzczę mu jedną rączkę od razu siada. Chociaż zdarzyło mu się parę razy, że postał sam parę ładnych minut.:tak:

maltanka to nasze dzieciaczki podobnie robią heheh wkońcu zaczną chodzić, cierpliwość nam pozostaje.

nio ja to czekam i czekam aż on zacznie chodzić. czasami wolałabym jakby na spacerkach sam troszkę już pochodził. a znowu wszyscy mi mówią, że wtedy to dopiero się zacznie włażenie gdzie się da i pilnowanie i że jeszcze za tęsknię jak sobie tylko raczkował;-)

reklama
no a mój nygol to do kwadratu jest najlepiej to mu się leży i nogami fika i wali w co popadnie. Najlepszy ubaw ma jak go Eryk prowadzi za rączki, ale oni nie chodzą tylko biegusiem w kółko po pokoju. Śmiech i radość ,aż ściany się trzęsą

Do góry