reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Jurand i wszystkie chodziaczki gratulacje :)
Lajfik w tym zawiadomieniu nie ma przymusu tylko dają możliwośc by zaszczepić, ale nie jest to szczepienie konieczne więc ja póki co nie szczepie...

reklama
No to i ja mam dla was wiadomość Jurand chodzi:-):-):-). M wiedział już porę dni temu, ale ja dziś pierwszy raz.

no no no huuurrrraaaa

bravooooo Jurand :)

wiecie co dziewczyny, Kalina od kilku dni ma jednego bordowego polika ;/ nie wiem co to, nie wygląda to za ładnie. Teraz ciągle chodzę i o tym myślę, czy to wina tego, że jej buzi nie smaruje na dworze, czy może tego, że ostatnio kilka razy dostała deser z pełnego mleka czy może to, że ząbki jej idą...nie wiem, ale wkurza mnie to ;/

u nas to samo tylko oba policzki zaczerwienione .

ja tak na szybko:
czy któraś miała zalecony dla dziecka ATECORTIN do noska???:confused:
MAtik dzisiaj od rana gorączkuje, miał 38,6 dałam paracetamol i po godzinie miał 38,3... pojechaliśmy na izbę przyjęć bo tam jest lekarz dyżurujący. stwierdził, że młody ma jakąś wirusówkę, bo oprócz gorączki jest jeszcze tylko delikatny katarek. kazał zbijać gorączkę, dał syrop Pyrosal i właśnie ten Atecortin wkraplać do nosa. tylko nie wiem czy mu dawać to, bo i w ulotce i na necie piszą, że to nie dla dzieci i do tego do oka i ucha:confused: póki co nie daję tego...

Brawo dla wszytskich chodzacych :tak: my chyba dlugo do niech nie dolaczymy bo Gabrys nawet poki co sam rownowagi nie otrzymuje stoi i przesuwa sie jak pijany :-D leci na leb na szyje nic sie nie asekurujac mam nadzieje ze to minie bo juz duzy siniak jest

Larkaa teraz jak takie mrozy to dobrze jest samarowac buzki co by sie nie odmrozily ja stosuje krem hippa na zime a i tak poliki mega czerwone po spcerze

Anius Gabrys tez raz dostawal krople do nosa ktore byly przeznaczone do oka lub ucha i nic mu nie bylo :tak:

U nas nocki lepsze pod tym wzgledem ze maly juz nie je w nocy tylko dopiero o 6.30 -7.00 jak juz wstaje na dobre ale za to usypianie go to udreka wczoraj robilam kilka podejsc a i tak zasnal po 22.00 tesknie za czasami gdy zasypial o 19.30 przynajmniej mialam cos z wieczoru dla siebie a tak to wstaje z dzieciem , jem z dziciem , bawie sie i teraz klade w jednym czasie , jeszcze troche a oszaleje ;-)

larkaa ja też czasami zapominałam:zawstydzona/y:;-) teraz juz postawiłam sobie ten krem w pokoju na komodzie żeby go widziec
My używamy z Nivei Krem na każdą pogodę Przez zimę ważne żeby krem był bez wody.

U nas dzisiaj druga noc przespana:tak::szok::-):-) byle tak dalej nawet dzisiaj się za dużo nie kręciła i nie odkrywała

Anius dużo zdrówka dla Matika

Anius, spokojnie mozesz malemu zaaplikowac ta zawiesine.:tak: To mimo, ze jest przeznaczone do oczu rewelacyjnie dziala na katar!!! Moja bratanica miala to zapisane przez pediatre, do ktorego rowniez chodzilam w PL z Adasiem i jestem nim zachwycona! Ja sama na katar tez tego uzywam.:-) Zobaczysz, jak zaaplikujesz malemu kropelki, to za chwile bedziesz musiala mu wyczyscic nosek i jestem pewna, ze wyciagniesz bardzo duzo glutkow.:tak:

Kurcze, ja tez chyba musze kupic malemu cos specjalnego do buzki na zime. Teraz uzywamy kremu bambino ochronnego, ale nawet nie pomyslalam, zeby sprawdzic, czy jest w nim woda...:zawstydzona/y:

larkaa ja też czasami zapominałam:zawstydzona/y:;-) teraz juz postawiłam sobie ten krem w pokoju na komodzie żeby go widziec
My używamy z Nivei Krem na każdą pogodę Przez zimę ważne żeby krem był bez wody.

U nas dzisiaj druga noc przespana:tak::szok::-):-) byle tak dalej nawet dzisiaj się za dużo nie kręciła i nie odkrywała

Anius dużo zdrówka dla Matika
mary ten sam krem mam i się sprawuje:-):tak:
Gratulację dla dzieciaków które już chodzą.:-)
A Miłoszek dzisiaj trzymał się mnie i zrobił parę kroczków sam bez mojej pomocy. Skubaniec jak jest na podłodze to raczkuję do kojca, łapie się i próbuje wejść do niego.:tak: Komicznie to wygląda.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry