reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Maran-atha , pbg ... do mnie rowniez przyszedl list ..abym zabukowala sobie miejsce ...ale ja nie zaszczepie jej na pewno:no::no::no:
Kuba ma miec w styczniu w szkole , ale nie wyraze zgody

Rozmawialam z kilkoma kompetentnymi osobami i kazdy mi odradzal :sorry:
Ona nie jest do konca sprawdzona, nie zrobiono wszystkich 4 testow ...w Europie zaszczepilo sie 2% ludzi :sorry:
Po za tym np: Norwegia probuje ja odsprzedac innym panstwom Europejskim , jesli nikt nie odkupi beda ja utylizowac! ... USA zaszczepilo pewna ilosc dzieci i wiekszej populacji juz NIE BEDA szczepic :no:...i ponoc wcale nie udowodniono ze ona ma dzialanie takie jak powinna miec ....Polska takze jej nie wykupila nie???

Rozmawialam rowniez z moja ciocia (ordynatorka oddzialu noworodkow) i mam do niej zaufanie ,poniewaz jest bardzo zorientowana w tym temacie i mi stanowczo odradzala z roznych powodow:tak:
wiem ze sa zdania podzielone ....ale ja sklaniam sie na NIE!

Ostatnia edycja:
reklama
My rowniez sie nie szczepimy

Wielkie gratulacje dla Juranda:-):-):-)Coraz wiecej maluchow zwiedza swiat na dwoch nozkach,a my pewnie jeszcze dlugo poczekamy:sorry:

Do Wigili jeszcze wiecej maluchow zacznie samodzielnie chodzic :tak: Taki piekny prezent na Świeta od maluszków :-)

Ojjj ale choinki to beda w tym roku biedne :-D Aż mi ich żal.... Gdy dzieci zaczna ćwiczyc wspinaczki wysokochoinkowe :cool2:

Gratulacje dla Juranda!!! U nas hoho do chodzenia, myślę ze będzie tak jak przewiduje ortopeda 15-18 miesięcy i będzie chodzić. Poki co chcę by raczkowała jak najdlużej.

reklama
Wielkie brawa dla Juranda:tak::tak::-):-):-):-)

Mi dzisiaj Zosia zrobiła chyba prezent świąteczny i spała całą noc:szok::tak::-D Od 20 do 6,30 nakarmiłam i jeszcze do 8,15:-)
Tylko wstałam 3 razy ją przykryć bo zawsze jak się budziła o 1 na karmienie to ubierałam jej śpiworek bo nad ranem chłodno trochę u nas
A wieczorem nie zaśnie w śpiworku bo musi przed spaniem ze 100 razy przekręcać się i wstawać no i spiworek ja wtedy denerwuje.

Do góry