reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
miki u nas też jedynki na górze widać już chyba z trzeci tydzień, i jedna już jest od tygodnia na finiszu i dalej dupa. Myślę, że jak jedynki wyjdą to zacznie się problem z kolejnymi zęboplami.

ana, ja o to spanie walczyłam prawie 2 miesiące. No i się udało. :-):-):-)

Mysia a może to wszystko od ząbków, niby ząbkowanie nie powoduje biegunki, tzn nie ma na to podobno dowodów według naukowców.

Bozeeeeee ale nasmarowalyscie :szok::-D

U nas goraczka 3 dzien :confused2:...zeby maja chyba lunch :wściekła/y:... Bo nie chca wylazic
Kajka -bajka marudna na maxa:-p

aga u nas z dosypianiem to jest tak : mały śpi na górze ,a ja krzątam się na dole i jak słyszę ,że postękuje to idę daję smoka i jak śpiący to przewraca się na drugi bok i śpi
labudka jajcara z ciebie no i muszę się do czegoś przyznać czuję się zgorszona hi :-D:zawstydzona/y:hi:-D:zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

co do umiejętności mojego syna to na brzuchu kompletny klops. Nie dźwiga się , nie raczkuje nawet mu się nie chce łeba podnieść i na rączkach oprzeć ,ale za to z siedzącej pozycji na nogi z podparciem to wstaje ,że łohoho. Jak leży w łóżeczku i mówię chodź do mamci to wyciąga łapki i jak się zapytam gdzie jest Skiper (pies) to tak fajnie przekrzywia łepetynę i podgląda . I dzisiaj pierwszy raz pokazał zawstydzenie:zawstydzona/y: u pani w sklepie jak go zaczepiała

Mysia oby Gracjankowi jak najszybciej przeszło
emkamek a ja tak na opakbo ospa czym wcześniej tym lepiej się przechodzi , chociaż tfu tfu nie życzę tego o nieeee
pbg zdrowiej szybciutko
no ale się tego nazbierało łoooołooo

emkamek ciekawe jak to jest, bo moja mama pracuje w przedszkolu, w której też jest epidemia ospy i moja mama specjalnie pytała się pielęgniary czy może zarazić Kalinę, a ona powiedziała, że takie małe dzieci baaaaardzo rzadko chorują i raczej szanse na zarażenie to 1%.
No ale jestem ciekawa jak to w praktyce wygląda, :p
ardzesh no nie :p Kalina nie długo sama bezzębna zostanie :p
pbg współczuję Ci :| u mnie też coś się kluje w gardle niestety...

reklama
Jolek, wiem wlasnie o tym, dlatego tak bardzo sie nie przejmuje:tak: Njgorzej ma maz przyjaciolki, bo on jeszcze nie chorowal, a ma prawie 30 lat, wiec jak sie zarazi od synka, to moze byc masakra:szok: Wiadomo, chory facet, to tragedia, a facet chory na ospe...:sorry:

A tak z pozytywow, to chyba habcia pisala, ze Maksio robi 'papa' itp., wiec i ja sprobowalam z Adasiem i nauczyl sie!!!! Robi papa, brawo i jak tylko slyszy nie, to kreci glowka! Poczekam jeszcze troche i bedziemy sie uczyc czegos nowego.;-) Alez mnie duma rozpiera:-D Ale doopki nie chce mu sie ruszyc, nie pelza, ani nie raczkuje:sorry: cwaniak nawet w lozeczku sie nie podciagnie, a jak go pstawimy, to stoi sztywno, trzyma sie barierki i zadowolony, ze hoho!:-D

Do góry