reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
:-D:-D:-D No to ja tez sie pochwale ...Bajka robi pa-pa, kosi-kosi ..pokazuje jaka jest duza (lapki do gory) i oczka u zabawek....i mowi ba-ba ...czasem mama:-p;-)
Aga ...dobrze , ze w ginekologa sie nie bawi ...bo wszedzie Ci grzebie :-p;-)
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieje, że nie będzie chciał zostać ginekologiem :-D:-D:-D. A jak nauczyłaś Bajkę "taka duża", bo Jurand podnosi tak rączki do góry ale ja go tego nie uczyłam.

ardzesh daj wielkiego buziola Mili i powiedz, że ma być grzeczna do soboty, włącznie z sobotnią nocą, później może robić co chce :-D:-D:-D

ekstra to Ja się podłamałam, moja gapa nic nie chce robić, papa to bym mogła robić aż by mi ręka odpadła a ona nie wzruszona, a całą reszte to daleeeeeko gdzieś ma. W oczach i uszach grzebie bez opamiętania, ale żeby pokazać gdzie są to nienie już myślałam że załapała ucho u słonia, ale jednak dziś doszłam do wniosku że to że pokazywała to jednak był przypadek a nie świadome chyba że mnie robi w konia

Aga ..ja mowie ..do niej tak:
- pokaz jaka Kajunia jest duzaaa ...a ona wtedy hyc ...lapki do gory i banan na ustach:-D
Ardzesh ..BRAWO:-)!
A gdzie ty sie wybierasz na wesele?
Postrzalalka :-D:-D:-D

Nie chce zapeszac,ale dzisiejszy dzien byl o niebo lepszy od poprzednich:-)Gracjanek mial caly czas usmiech na buzce a na spacerze pospal ponad godzine i odkad zasnol po wieczornym mleczku ani raz sie nie obudzil,obym tylko nie wykrakala...:-pJednak jutro znow idziemy do lekarza,bo wciaz nas neka biegunka:-:)dry:

Gratulujemy Mili pierwszega zabala:tak::tak::tak:

reklama
gratuluję ząbków i nowych umiejętności motorycznych i zabawowych :-) i życzymy zdrówka chorowitkom!

hehe Niki też bezzębna jak stara babcia ;-) Kuba miał prawie 9 mcy jak mu wyszedł więc zapewne i u małej nieprędko zobaczymy :-)

Ostatnia edycja:
Do góry