reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
U nas nocka nie byla nawet taka zla,bo mlody obudzil sie zaledwie 6 razy:-ppoprzednie noce byly duzo gorsze Mam nadzieje,ze teraz to juz bedzie tylko lepiej...:-)

Zycze zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!!!!

My ciagle pokazujemy Gracjankowi pa pa,ale on ma to gdzies:-)ale gdy bylismy na zakupach i juz wychodzilismy ze sklepu to pomachal dziewczynce,ktora wczesniej krecila sie przy mlodym:-)Pokazuje tez glowka nie nie np kiedy nie chce juz kolejnej lyzki jedzonka

Martussa ohoho, 2 jedynki na raz, nieźle :szok:
Emkamek moja Wercia też ma w nosie podciąganie się w łóżeczku. Gdy się obudzi, to albo bawi się przytulanką, kopie w przewijak, albo po prostu woła by ją wyciągnąć - nawet z kołdry się nie rozkopie :cool2: Robi papa, ale jak jej się chce, czasami też daje cześć, robi kosi kosi i gdy wstanie to robi dzień dobry - macha rączką jak papa :-p ja mówię dzień dobry :-D

buuu a u nas ani kosi-kosi, ani papa :-( mała nauczyła się tylko mówić "baba" i jak dzwonie do mamy na skypie to Zuzka woła "baba". Nie wiem jeszcze czy to świadomie, ale chyba tak ;-)
martussa no to króliczkowi "łajza" tylna nie wyszła :-)

Jurand już jakiś czas umie robić papa i bić brawo, a ostatnio też reaguje na kosi kosi. No i od jakiegoś czasu pokazuje gdzie zabawki mają oczka, ale teraz dopiero jestem pewna. W moich oczach grzebie jak okulista a w buzi jak dentysta :-D:-D:-D. Teraz uczymy się ucha szukać w zabawkach.

reklama
Jurand już jakiś czas umie robić papa i bić brawo, a ostatnio też reaguje na kosi kosi. No i od jakiegoś czasu pokazuje gdzie zabawki mają oczka, ale teraz dopiero jestem pewna. W moich oczach grzebie jak okulista a w buzi jak dentysta :-D:-D:-D. Teraz uczymy się ucha szukać w zabawkach.

:-D:-D:-D No to ja tez sie pochwale ...Bajka robi pa-pa, kosi-kosi ..pokazuje jaka jest duza (lapki do gory) i oczka u zabawek....i mowi ba-ba ...czasem mama:-p;-)
Aga ...dobrze , ze w ginekologa sie nie bawi ...bo wszedzie Ci grzebie :-p;-)

Do góry