reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

habciu zadzwoń do położnej, niech ci coś doradzi, bo z gorączka to objaw stanu zapalnego w organizmie przeciez
ja z kolei mam straszny mętlik w głowie, bo Zuzka ma zatwardzenie - to pewnie efekt przejścia na to modyfikowane mleko :frown: ale jakoś damy radę i sobie poradzimy. Teraz z moich piersi to już nawet walec nie wycisnął by ani kropelki :-( mam w przyszłym tygodniu kontrolę tych moich nieszczęnych kanalików, mam nadzieję że nic się tam nie pobabrze

reklama
Jeszcze nie jestem mama karmiaca wiec niewiele wiem w praktyce.... ;-) Ale tez miewam juz takie bole piersi polaczone z podwyzszona temperatura i ogolnie skoki temperatury caly czas (goraco-zimno, duszno i sie poce, potem znow derszcze). Nie wiem czy moze miec to zwiazek z laktacja, ale byc moze jest cos na rzeczy tak jak pisze Kamylka ;-)

habcia a ty w poradni laktacyjnej bylas? Bo moze to by rozwiazalo twoje watpliwosci

JA Wlasnie czekam na polozna. Da;ej mam 39 stopni. Dzwonilam do iej to kazala mi jak najszybciej do gina jechac ;/ a js nie mam z kim Maksia zostawic. tesciowa pracuje, maz teraz dostal nowa prce., pracuje w 2 na raz. wraca kolo 19. ;/ :blink::blink::blink: a gina mam na drugim koncu krakowa :-:)-:)-( wszystko mnie boli, nie moge sie schylac, tak bola mnie piersi. maksia mam na lozku u siebie, bo nie mam sily go nosic. :blink::blink: nic prawie dzis nie jadlam, tylko sniadanie. nie mam sily nic robiic. Piersi nie bola tylko jak leze. meza dalej nie ma. smutno mi. rodzine mam daleko.

habcia nie martw sie i tak świetnie sobie dajesz radę, a mąż nie może się dziś urwać wcześniej ten jeden raz żebyś poszła do lekarza?? i wiem że ci smutno ale zaraz wiosna i będzie weselej

byla polozna. mam jechac do szpitala. mam jakis zastoj w piersi, ale niewiadomo czy czasami nie mam grypy.

habcia napisz jak sie czujecie :tak: moglas zlapac tego podlego wirusa gdy bylas w Żeromskim :wściekła/y: wspolczuje... Mam nadzieje ze szybko wrocisz do zdrowia :tak:

habcia 3maj się mocno, otuchy i odwagi - na pewno dasz radę, bo macierzyństwo uruchamia jakieś niesamowicie ukryte pokłady energii :blink::blink: może masz jakąś przyjaciółkę, która chociaż na godzinkę by z Maksiem została?

reklama
Habciu współczuję biedactwo. Mam nadzieję, że to nie zapalenie piersi. :no: W sumie grypy też Ci nie zyczę. :baffled:

Już pisałam na głównym, ale to chyba tu jest odpowiedni wątek do tego.

Mam pytanie do Was. Jak wyglądaja kupki Waszych maleństw? Boję się, ze w kupce Fionki jest śluz - są tam takie jakby białe ciągnące się niteczki. Może trochę panikuję, bo Inga miała sluz i krew w kupce.

Pbg to niedobrze, że Zuzka ma zatwardzenie, w tym iweku chyba ze 2-3 kupki dziennie musi robić. Mówiłas o tym pediatrze?

Do góry