reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
moja mała już 7600 waży zaczyna doganiać rówieśników, a ciuszki na 74 już są przykrótkie rośnie mi dziewczę że hoho.
nie zdążę poczytać zaległości ale Mila zadziwia i jak filmik zobaczyłam jak po pokoju raczkuje to buzię szeroko rozdziawiłam, moja stać zaczyna ale o raczkowaniu nie ma mowy ona nie cierpi na brzuchu leżeć, chyba prędzej zacznie chodzić niż raczkować

mamaflavii wciaz trzymam kciuki i wierze,ze wszystko bedzie dobrze:tak:

A moj skarbek pokochal podloge:-)wiec klade przed nim rozne zabawki a on zamiast sie do nich zblizac to przesuwa sie do tylu:-DGracjanek uwielbia tez bawic sie uderzajac zabawka w stol,lozeczko czy laptop mamy:-D:-D:-Dmaly lobuz;-):-)

Ostatnia edycja:
Mamoflavi ogromne usciski dla Was ciesze sie ze wszytsko ok nie martw sie Gab tez bezzebny:tak:

A u mnie załamka dzis bylam u laryngologa powiedzial ze Gab ma bardzo silna alergiie ze tak silna jest wrecz nie spotykana u takich maluchów , przepisał 3 leki jedne mam dawac 5 dni drugie krople 30 a syrop histaminowy caly czas boze taki maluszek a juz na lekach lekarz widzial moja mine i odrazu ostrzegl zebym nawet nie kombinowala nie podawac tych lekow bo wtedy dziecko nabawi sie astmy wyszlam z gabitanetu zaryczana dalej chce mi sie ryczec jeszcze jak powiedzial ze jak Gab skonczy roczek to dostanie leki nowej generacji to juz w ogole zalamka to ile on ma te laki brac cale zycie:-(

Lafiku wiem ze Twoja bieze syropek pisalas mi kiedys jaki ale zapomnialam napisz prosze ktory Gabrys dostal Clemastinum to to samo?

reklama
Do góry