reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Dziewczyny czy wy wciaz uzywacie dla szkrabow kremow do pupci,bo ja smaruje dupcie malego po kazdym przewijaniu,dodam ze nie ma zadnych odparzen Pytam bo wczoraj moja klezanka mnie wysmiala twierdza,ze ona nie smarowala niczym swojej corci gdy ta skonczyla juz 3 miesiace Acha jeszcze jedno czy sterylizujecie jeszcze butelki??

chyba nie dokończyłam :-D:-D:-D, no co.... Mila pobija wszystkie dzieci, jest rewelacyjna i mnie szokuje :-):-):-)
ahaaa :) Mnie też szokuje ;-):-D dzięki :D
mysia - ja nie używam nic do pupy od kiedy skończyła jakieś 3 miechy i z tego co wiem larkaa też nic nie stosuje (bo poszłam za jej przykładem).
j - i widzisz, tu masz rację, napisałam, że zgadzam się z larką ;-):-p:-D

Mysia! ja używam czasem sudocremu, jak mi się przypomni;-) staram się smarować na noc i po kupce, młody nigdy nie miał problemów z odparzeniami:-) butelek to już dawno nie sterylizuję:-)

a czy pierzecie jeszcze ubranka w tych proszkach dla dzieci?? bo kończy mi się opakowanie i nie wiem czy kupować czy jakiś dorosły ale delikatny proszek kupić

Mysia ja smaruję pupcię tylko po kąpieli. Mały ma dupcie jak niemowlak:-D:-D no i nie muszę nawet kupki robi już od 3 m-c do nocniczka to nie ma powodu do odparzeń czy zaczerwienień . Jak używałam pampersów i miał uczulenie to posmarowałam maścią robioną ale żeby co dzień i po każdej pieluszce to nieee

anius ja od samego początku ciuszki piorę w persilu którego mam mega pakę ale też już niedługo mi się skończy

Ostatnia edycja:
Ja czasami smaruje sudocremem na noc Od początku nie smarowałam cały czas i nie mielismy odparzen.

Narazie mam jeszcze dzieciecy proszek to piorę ale jak mi się skonczy to już w naszym będe prac Pare rzeczy już raz wyprałam w normalnym i małej nic nie było
Mam znajomą której dziecko ma 2 lata i ona jeszcze pierze w dziecięcym.

reklama
mysia ja tak jak ardzesh pisze smarowałam mojej młodej pupcie od urodzenia....2 razy! :)
a co do proszku nadal piorę w Loveli, narazie nie zamierzam zmieniać proszku, bo mi zostały jeszcze 3 kartony do zużycia :D

Do góry