reklama
ardzesh gratki dla Mili
Matik pełza, pisałam ostatnio, że zasuwa jak komandos;-) załapał jakiś tydzień temu, że do przodu też można, bo wcześniej pełzał do tyłu o na boki:-) i jak zaczął tak nie przestaje, siadanie ani tym bardziej wstawanie go nie interesuje. jak będę miała chwilkę to pochwalę się filmikiem, ale póki co męża mam w domu i jestem tylko na chwilkę. muszę się mężem nacieszyć
a co do gadania to młodemu wychodzi takie nienienie i wszelkie piski ;-)
Matik pełza, pisałam ostatnio, że zasuwa jak komandos;-) załapał jakiś tydzień temu, że do przodu też można, bo wcześniej pełzał do tyłu o na boki:-) i jak zaczął tak nie przestaje, siadanie ani tym bardziej wstawanie go nie interesuje. jak będę miała chwilkę to pochwalę się filmikiem, ale póki co męża mam w domu i jestem tylko na chwilkę. muszę się mężem nacieszyć
a co do gadania to młodemu wychodzi takie nienienie i wszelkie piski ;-)
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
U nas podobnie z pelzaniem Maly wymyślil sobie sposób by sie szybciej poruszac i robi to tak: podciąga sie na czworaka i kladzie pupe na podlogę, zapiera sie rekami i znów na czworaka I tym sposobem szybciej sie przemieszcza niz jakby tylko pelzal smieszny jest
A najsmieszniejszy jest ja sie na czwoakach mocno kiwa w przód i w tyl-doprawdy nie wiem gdzie takie ruchy podpatrzyl
Zębów wciaż brak, ale chyba lada chwila cos sie zacznie dziac bo slini sie na potege, marudzi, placze i rzuca sie na wszystko co sie tylko da wsadzic do buzi Wczoraj mi zrobil malinke na ramieniu I guga na potegę Śmieje sie na glos i wydaje przeróżne okrzyki A jak marudzi to jest : mamamaaaaa łełełeeeee
A najsmieszniejszy jest ja sie na czwoakach mocno kiwa w przód i w tyl-doprawdy nie wiem gdzie takie ruchy podpatrzyl
Zębów wciaż brak, ale chyba lada chwila cos sie zacznie dziac bo slini sie na potege, marudzi, placze i rzuca sie na wszystko co sie tylko da wsadzic do buzi Wczoraj mi zrobil malinke na ramieniu I guga na potegę Śmieje sie na glos i wydaje przeróżne okrzyki A jak marudzi to jest : mamamaaaaa łełełeeeee
Mysia Zosia robi tak samo, podnosi nóżki pod pupę \, łapki prosto i próbuje do przodu ale ak nie wychodzi to spada na przedramiona i pełza do przodu. Wprawdzie dużo szybciej idzie jej do tyłu, ale od kiedy nauczyła się przodem dochodzić do zabawki, ćwiczy to z uporem maniaka. Cieszę się że sie tak rozruszała,w zasadzie w ciągu miesiąca, bo jak miała 5 i pół miesiąca wogóle się nawet nie obracała na brzuszek ani plecki. A teraz pełza po całym pokoju, dzisiaj znowu musiałam wyjmoac ja spod krzesła, bo włazła tam i dalej miała tylko ścianę i w płacz
Dostałyśmy póki co tylko debridat , a jesli w przysżl;ym tygodniu okaże sie że to jest refluks, a pewnie jest bo rzeczywiście zawsze duzo ulewała az do teraz, to włączy się pozostałe leczenie.
Dostałyśmy póki co tylko debridat , a jesli w przysżl;ym tygodniu okaże sie że to jest refluks, a pewnie jest bo rzeczywiście zawsze duzo ulewała az do teraz, to włączy się pozostałe leczenie.
reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
elo dziewczynki, Jurandowi na wczasach wyrasta ząb i chyba jego humory to zębowe problemy, ale ja mam gdzieś on się strasznie znów zaczął wściekać. Wczoraj jeszcze było ok a dziś....