reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

elo dziewczynki, Jurandowi na wczasach wyrasta ząb i chyba jego humory to zębowe problemy, ale ja mam gdzieś on się strasznie znów zaczął wściekać. Wczoraj jeszcze było ok a dziś....

Aga spokojnie:) Ja tez mam sajgon z malym. Ciagle marudzi i wrzeszczy:(( Malo je:(( Wczoraj M wyczuł u niego na dolnym dząselku nierównośc....czyli niedlugo przywitamy pierwszy kasowniczek:)) Trzeba to przezyc:)
Jak juz Cię krew zalewa, przypomnij sobie jak sie czulas jak go urodzilas, jak wtedy wygladal, jaka bylas szczesliwa-gwarantuje ze od razu Ci zdenerwowanie przejdzie:) Gdzies przeczytalam o tym sposobie i sama stosuje:))Dziala....

reklama
a mi się coś dzisiaj moje dziecko nie podoba .Spał od wczoraj od 18,30 do 4 pobudka na cyca i później do 7 i pobudka ,drzemka była ok 9 do 9,30 . i później leżał we wózeczku na pół siedząco ale jakiś taki spokojny ,niemrawy i w ogóle coś mi nie gra niby jest cieplutki ale temperatury podwyższonej nie ma . Zjeść ,zjadł ładnie ,kupkę zrobił. Teraz śpi od 12 ale tak niespokojnie oczka na wpół otwarte, rzuca się w łóżeczku , postękuje i jak patrzę na niego to takie ma jakieś oczka podkrążone . Muszę poobserwować go i jak co to jutro do lekarza żeby go zobaczył może to zęby już sama nie wiem co myśleć bo zęby to już ze 3 m-c idą idą i jakoś dojść nie mogą

jolek2 współczucia zrób wyniki na anemie bo podkrążone oczy mogą sygnalizować to chociaż nie zawsze bo Miłoszek nie ma a ma anemie tak samo nie jest spokojny a przy anemii powinien być.Miłoszek ma strasznie białe dziąsło na dole i też nierówności a raczej czuć coś ech i jest nie spokojny wogle to diabeł wcielony

Weekend minol nam nawet spokojnie i byla chwila na odpoczynek :-D maluszek sporo spal w dzien i w nocy od 20 do 6 rano no i okolo 5 krotkich pobudek w nocy wiec nie jest zle... teraz juz nawet sama sie do niego budze, ide do lozeczka tylko po to aby zobaczyc ze spokojnie spi :blink:

reklama
Do góry