reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

ardzesh ale super!!!!! zazdroszczę Ci, mojej kuzynki córka też tak szybko siedziała co było dużym plusem dla samej mamy, która mogła zająć się domem, a młoda sama bawiła się już wszystkimi zabawkami na siedząco. Mila jest wybitna - widzę przyszłą olimpijkę! :D
Nathalie u nas ząbków ani widu ani słychu, ale u nas genetycznie uwarunkowane są późne ząbki :) A Inga kiedy miała pierwszego ząbka?

reklama
ardzesh, brawa dla Mili !!! Jest niesamowita.
Nathalie, u nas oprócz ślinienia i wkładania wszystkiego do buzi nic nie widać.

Na szczęście z kupkami lepiej.

tak :> Moja Mila jest wybitna :-p
Siedzieć sama już prawie potrafi, raczkować też, ale....
wciąż nie bawi się swoimi nogami :-p:-D Zębów też jeszcze nie widać.
Mila z jednymi rzecami jest do przodu a z innymi jest daleko w tyle ;-):-)

tak :> Moja Mila jest wybitna :-p
Siedzieć sama już prawie potrafi, raczkować też, ale....
wciąż nie bawi się swoimi nogami :-p:-D Zębów też jeszcze nie widać.
Mila z jednymi rzecami jest do przodu a z innymi jest daleko w tyle ;-):-)

tak tak jak tyle razy wspominałyśmy każde dziecko jest inne
no ale Mila to jest super sportsmenka:-D:-D

ana mam nadzieje że u nas też tak będzie i jutro już bedzie po gorączce. I co to było u was?? trzydniówka?? acha i mały też duzo spi

Byliśmy wczoraj na pogotowiu i osłuchowo Cypuś jest czysty dlatego mamy tylko zbijać temperaturę i czekać właśnie 3 pełne doby, jeśli gorączka będzie utrzymywała się nadal i nie bedzie innych objawów to położą nas na oddział żeby porobić wyniki, mam nadzieję jednak że do tego nie dojdzie:-:)-( Piotrek właśnie pojechał po woreczek i będziemy łapać siuśki.

ardzesh gratuluje postepówMili

nathalie my już mamy dwa ząbki i myślałam że idą nastepnę i dlatego ta gorączka no ale zobaczymy

Ardzesh - rewelacja!!! Gratulacje dla Mili!!!!
Mamaflavi- trzymamy kciuki za Julianka i na pewno wytną to paskudztwo w calosci!!! I bedziecie juz wolni!!! Buziaki dla Julianka!!!!!

Przez ostatnie pare dni mnie tu nie bylo bo niestety nie mialam czasu:((( Ale u Matka wiele nowego:) Je juz jabluszka ze sloiczków, na razie niechetnie ale sie nie poddajemy....
Wczoraj posmakowala mu nektarynka(dalam mu obraną ze skorki) to trzymal ją kurczowo i ciumcial zapamientale:) Poza tym dzis pierwszy raz wsadzil sobie noge do buzi i sacząl ssac duzego palca i przed chwilą wlasnie usidl sam w bujaczku!!!! Niesamowity jest ten moj synek:)
Zrobilam fotke tej stopy w buzi wiec zaraz dodam:)

Jezyku, dużo zdrówka dla Cypusia.
Mamaflavii, wierzę, że wytną to cholerstwo w całośći !
Ardzesh, czadowo, za chwilę po całym domu będziesz biegać za Milką. Miło poczytać jakie postępy robią dzieciaki.
Mojej to nie w głowie siadanie, za noga w buzi prawie od 2 m-cy ląduje co chwilkę w buzi.

reklama
u nas ząbków jeszcze nie widać, ślinienie jakby trochę mniejsze ale wszystko wędruje do buzi:-p
ardzesh gratki dla Mili i dumnej mamy;-)

Do góry