reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Wow brawa dla Mili :-D ale dziewczynka gna do przodu zaraz pobiegnie :-)
Gab juz siedzi coraz pewniej ale tylko u mnie na kolanach sam sie nie podnosi a jak go sie pusci to zaraz do przodu lub na boczek leci:-) ale usiasc pragnie baaardzo widze to:tak:
Jezyku u nas mocz byl w porzadku tempereatura bo 3 dobach minela wiec juz nic nie robilismy uznajac to za 3 dniowke mam nadzieje ze u Ciebie bedzie tak samo:tak: daj znac koniecznie jak Cypus
My dzis dostalismy skierowanie do laryngologa bo Gabrysiowi katar nie chce minac:no: zobaczymy co on powie

Witajcie :-)

Na zaparcia u naszych maluszków i problemy z brzuszkiem polecam Lacidofil (2 kapsułki dziennie, ja dodaję do jedzenia) i śliwki Hipp'a. Działają rewelacyjnie!

U nas śliwki ani jabłka się nie sprawdziły... To chyba musi samo się jakoś unormować. Bo jak wcześniej Amelia robiła kupki co 10 dni , tak teraz jest codziennie lub co drugi bez większego wysiłku...:tak:

u nas zaczely sie jakies histerie, szczególnie na wieczór. wrzaki w nocy takie chwilowe i potem sen. JUz sama niewiem co to jest. Uszka zbadałam, wydaja sie ok, goraczki nie ma. Kurcze stresuje sie tym wszystkim, boje sie, ze moja kolezanka nie poradzi sobie z nim, a za 5 dni slub :(

U nas śliwki ani jabłka się nie sprawdziły... To chyba musi samo się jakoś unormować. Bo jak wcześniej Amelia robiła kupki co 10 dni , tak teraz jest codziennie lub co drugi bez większego wysiłku...:tak:

u nas dokładnie to samo :)

habcia nie mam pojęcia co to jest, tzn moja tak budziła się w nocy, ale jak niedojedzona była, to co 30 minut tak potrafiła, ale Maxio...nie sądzę, że głodny jest.

reklama
habcia ja cyasem mam to samo. Maa smacznie sobie śpi i za chwilę wrzask. Ja się budzę, serce mi staje w miejscu, nie wiem co się dzieje... a ona po chwili albo sama zasypia albo przy cycku.
Pytałam o to pediatrę i mówi, że dzieci czasem tak mają. Nawet te dzieci, które wcześniej przesypiały całe nocki. Na pocieszenie powiedziała, że taki przerywany sen może trwać nawet kilka lat :baffled:

Do góry