reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

gratuluje nowych umiejetnosci i zabkow lutowym dzieciaczkom :tak::tak::tak:
a my to zostalismy chyba na samym koncu bo Maja jak tydzien temu przekrecila sie ze dwa razy z pleckow na brzuszek tak do tej pory cisza i nawet nie chce jej sie probowac :-( leniuszek :sorry: ciagle porownuje ja do Zuzi jak byla w jej wieku i jakos nie moge sie doczekac roznych rzeczy bo Zuza juz wiele innych rzeczy mi wyprawiala-byla taka szybka jak Mila Ardzesh :tak:
no i chyba nam tez juz ida zabki i lada dzien powinny sie juz ujawnic :tak:

reklama
zuzia24, nie masz się czym martwić. Mój Karol jeszcze nie przekręcił się z plecków na brzuchol. Próby są, ale mu nie wychodzi i się denerwuje mój nerwusek.
Na zęby to my pewnie poczekamy jeszcze trochę.

Hej
Byłam 16-stego u lekarza z mala ( u mojej cioci )
Kazala nam juz wprowadzac jedzonko ..kaszki , deserki i zupki ..
tak wiec Kaja wcina juz od 16-tego .:-D:-D:-D
..dalam jej pierwsza kaszke ryzowa z bananami... zajadala sie jak dziki reksio ..oczywiscie ..potem byl ukochany cycus ...
Ciotka powiedziala ze i tak za dlugo czekalam ....i wez tu skumaj ..kazdy gada inaczej ...z tym karmieniem ..niby 6 m-cy cyc ..a ta ze ona powinna juz jesc od m-ca :eek:

...no i oto w koncu wkrece sie na watek KUCHNIA MALUCHA ;-):-)

Czesc dziewczyny :tak:
U mnie nocka nie najlepsza o 2 w nocy Gabrysiowi wrocila goraczka 38.7 podalam czopek teraz goraczka utrzymuje sie na poziomie 37.7-37.8 i nie rosnie innych objawow tez brak synek oprocz tego ze senny i mam zmniejszony apetyt czuje sie dobrze nie niem czy czekac czy dzwonic po lekarza? pewnie najlepiej by bylo gdyby ogladnal go lekarz poczekam do popoludnia i wtedy zobacze
Ja nie wiem co sie podziala zaczelo sie od wirusowego zapalenia spojowek i katarku i poszlo:no: teraz juz caly czas cos nawet zaszczepic go nie moge bo to antybiotyki na oczko a to biegunka a teraz goraczkuje :crazy:
Jedna dobra w tym rzecz ze przynajmniej schudne bo jak sie stresuje to nie jem :sorry:

ana bardzo ci współczuje i życzę zdrówka Gabinkowi i oby to były ząbki a nie coś innego

no lajfik nasze dzisiaj kończą 5 m-c ty już zaczęłaś jedzonko a my dzisiaj . Dostał jabłuszko ale takie z kompotu i o dziwo nawet bardzo ładnie mu to szło chciałam strzelić fotkę ale nie było potrzeby bo nie miał obsmarowanej buziulki zobaczymy jak pójdzie marchewa

reklama
ana zdrówka dla małego, ale może to rzeczywiście ząbki

A Zuzia mi się rozchorowała na dobre, ale po telefonie do przychodni, gdzie chciałam małą umówić na wizytę, dowiedziałam się tyle, że lekarz tak małemu dziecku nic nie przypisze - musi minąć samo, a puki co mam ją smarować tą maścią i dawać syropek, a jak temp wzrośnie powyżej 38,5 i będzie się utrzymywać przez 2 dni to się zgłosić do lekarza :eek: A no i jeszcze pani z wyrzutem do mnie wyjechała, że Polscy to zawsze chcą się na byle kichnięcie faszerować lekami. Większość pielęgniarek i lekarzy tu to Hindusi (oni są jacyś z natury bezduszni) i już była blisko bym jej coś na ich temat powiedziała :wściekła/y:

Do góry