reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
mikimauro to czasami spojrzyj na dziecko a nie tylko w kompa :-D:-D:-D
hhmmm....
wybaczam Ci tą uwage.....

:-D:-D:-D:-D:-D
ja sie jedna troszke obronie, bo mimo że mam tyle dzieci to, w domku mam na tyle posprzątane że gdyby teściowa teraz wpadła to bym się nie wstydziła, obiadek też juz był, no i podwieczorek tez, jakoś taka jestem zorganizowana ze mam czas na kompa, musicie mi uwiezyć ze codziennie jest jakiś deser zrobiony przezemnie, albo ciacho upieczone, albo galaretka z owocami, ostatnio był budyń z polewą tofi. Pozatym moje dzieci same się soba zajmuja, Maxiol się pięknie sam bawi. Mimo że tu z Wami plotusze to czuwam , zeby mi dzieci chałupki nie rozniosły. Pozatym jak mówie ze mam dzieciaczki zaje.....iste to to właśnie mam na myśli. A ze strasznie Was polubiłam to to grzeje dupsko na fotelu przed kompem cały dzionek, a w dodatku dzisiaj pogoda kiepska na spacerki.
A i jeszcze, wreszcie nauczyłam się szperać tu na Forum, tu jest tyle ciekawostek, fajowych tematów, istna skarbnica wiedzy, to strasznie czas zabiera, :tak::tak::tak::tak:
usprawiedliwienie napisane;-);-);-)

miki wiem co piszesz ja mam to samo i żałuję że nie odkryłam tego forum dużo wcześniej bo jak czytam posty wstecz to wiem że dużo straciłam

miki wiem co piszesz ja mam to samo i żałuję że nie odkryłam tego forum dużo wcześniej bo jak czytam posty wstecz to wiem że dużo straciłam

oj forum jest uzależniające:-) ileż ja ochrzanów zebrałam, że bardziej ufam Wam i temu co piszecie niż swojej własnej teściowej:-p:-D:-D

miki boska jestes :-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wiem !!!! generalnie zaje....ista babka ze mnie , ale nie mow nikomu;-);-);-);-)
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
widzisz !!!! witaj między uzależnionymi, to forum to jak narkotyk, jak sobie nie dziabniesz paru pościków, to taki głód czujesz !!!!:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wiem !!!! generalnie zaje....ista babka ze mnie , ale nie mow nikomu;-);-);-);-)

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
widzisz !!!! witaj między uzależnionymi, to forum to jak narkotyk, jak sobie nie dziabniesz paru pościków, to taki głód czujesz !!!!:-D:-D:-D
oj tak tak nawet nad awatarem mam napisane<< uzależniona>> a synki chcą mi wprowadzić ograniczenia:dry::dry:

No a ja nie wytrzymałam i ... wsadziłam dzisiaj Wikunię do spacerówki:szok::tak: Na początku jakieś 5 minut było niezadowolenie, ale zaraz potem drzemka 30 minutowa.:-) Po drzemce wywalanie stópek na barierkę i oglądanie przyrody, ludzi i autek. Ale jednak mam wyrzuty sumienia, że nie pomyślałam wcześniej o zakupie wózka z przekładaną kierownicą:wściekła/y: Szlak mnie dzisiaj trafiał jak nie widziałam jej buźki, a uwielbiam na nią patrzeć godzinami:blink: I myślę, że i jej jakoś smutno, że nie widzi mojej mordeczki.

reklama
My juz od jakis 2 tygodni w spacerowce smigamy:-):tak::-)
a ja czekam. Odwlekam spacerówkę ile tylko się da :)
Trochę się wkurza, że nic nie widzi oprócz mojej buzi, ale jakoś dajemy radę. Przynajmniej wygodnie jej się śpi.
i też nie mam przekładanej rączki :< szkoda....
To jest coś, co X-lander powinien udoskonalić w swoich wózkach.

Do góry