reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

ja chodzę z małą sama ale mamy blisko więc wsadzam do wózka i jedziemy.
Dzisiaj mija 6 tyg od ostatniego szczepienia Jak wychodziłam ostatnio to powiedziała do zobaczenia za 6 tyg a dzisiaj mi mówi że mam przyjsc z mała jak skonczy 5 miesięcy:angry: bo podobno to trzecie szczepienie ma byc miedzy 5-6 miesiacem:baffled: a widze że niektóre dzieci już mają za sobą to trzecie a są młodsze od zosi Chyba muszę sie zastanowic nad zmianą przychodni

reklama
mary my dopiero za 1,5 tygodnia idziemy na drugie szczepienie. nawet pielegniarka mówila, ze później sa mieśnie lepiej rozwiniete i szczepionka ladniej sie rozchodzi

my mamy 2 szczepienie za soba dopiero tydzien temu :tak: a nastepne pod koniec sierpnia :tak: to chyba nie ma wielkiego znaczenia kiedy sie zaszczepi ;-)

moje dziecko dzisiaj dało mi popalić.
Jak się rozwrzeszczała, tak uspokoić się nie mogła :-(
cyc był bleee i wszystko było bleeee.
nie wiem czy to zmęczenie czy ząbki! Ale mam dość

kasha, jezyk,nimfi-bardzo Wam dziękuje za rady. nimfi pamietam jak pisałyście o Waszych problemach i pamiętam że ja zerkałam na Maxa czy czegoś podobnego nie ma, i naprawde nic nie widziałam. bioderka małemu sprawdzali i wszystko podobno jest ok:dry:. Maxiol od jakiś dwóch tygodni mi tak się wygina i faktycznie na lewą strone. Wczoraj wieczorem przełożyłam podusie tak ze teraz spi na tym lewym boczku [ to tak jak dawniej w nogach] a i podusie podniosłam, masować szyjki nie chciał zabardzo, ale moze był zmęczony, dzisiaj wieczorem zaczniemy od nowa.. A do lekarza się wybiore niech to jeszcze raz zobaczy, i niech to będzie wpisane w kartoteke małego, tak na przyszłość w razie W
mikimauro mój Niko też bardzo tego nie lubi ale zawsze troszeczkę dam radę mu pomasować

mary nie pękaj, moja ma trzecie w połowie sierpnia i co....nic, bez ciśnień :)
my też na to 3 szczepienie idziemy dopiero na początku sierpnia, a Zuzia nie miała wcześniej żadnego opóźnienia. Babka w punkcie szczepień wbiła w kartę "pomiędzy 4 a 15 sierpnia"- no to tak też pójdziemy.

Ostatnia edycja:
no moje drogie, wiem czemu nagle Maxiol ma to skrzywienie ...bo..
bo ma matke nienormalną!!!!!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
tak sobie dzisiaj klikam cały dzień [ no comment:-p] i zerkłam na Maxiola leżącego na sofie. On tak sobie leży i leży, pięknie się bawi, troszkę go ponoszę i znowu leży- ale cały czas na jednym boku go kłade, w łóżeczku też od narodzin na tym jednym boczku leży, wszędzie gdzie go nie połoze to na tym boku tylko, aż się mu główka tak przyzwyczaiła.
wrrr.. Matka Polka nie- dupa a nie matka....:no::no::no:

reklama
Do góry