reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Mamaflavii tak tu wszystkie piszemy Bądź silna ale pewnie każda z nas się rozkleja i płacze po cichu. Nadzieja umiera ostatnia. Ja wierzę że Julianek pokona chorobę, w końcu jest z lutego 2009, a tam same silne dzieciaki są.
Terapia ma trwac 15 miesięcy i Wy cały czas w szpitalu będziecie:szok: Bywacie wogóle w domku?

Nie wiem co sie dzieje z moim skarbem ostatnio Od jakiegos tygodnia bardzo niespokojnie spi ,co chwile sie wierci ,placze przez sen ,czasami ma lekko otwarte oczka choc na pewno spi i juz kilka razy przekrecil sie tak ze nozki mial miedzy szczebelkami Zawsze spal spokojnie wiec nie wiem o co chodzi Jak myslicie co to moze byc???
Moze ma jakies sny albo dziaselka go bola:tak:
Mamamflavii a wy jestescie tam sami czy mozecie liczyc na wsparcie rodziny?

Mamaflavi wszystkie cały czas o Was myślimy i mocno trzymamy za WAs kciuki, bardzo bardzo wierzę że Julianek pokona chorobę a Ty będziesz mogła nareszcie cieszyć sie swoim szczęściem

Mamaflavii okropne takie malenstwo a tyle musi przejsc, ale Ty NIE MOŻESZ tracic nadzieii- jak to mowia nadzieja umiera ostatnia- musisz miec nadzieje i wiare w to ze wszystko sie pomyslnie zakonczy i Twoja dzidzia wyzdrowieje.Ja wiem ze to sie tak łatwo mowi i ktos kto nie przechodzi tego co Ty nie moze czuc tego co Ty, ale mimo wszystko jestem z Toba i wierze ze wszystko bedzie dobrze. Wiara czyni cuda

reklama
Do góry