reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Mamaflavii, wierzę że Julianek wyzdrowieje. Czytam Twoje posty i płaczę i się wściekam, jak to możliwe aby dzieci tak cierpiały. Nie ma sprawiedliwości...

reklama
Mamaflavi - placze gdy czytam wiadomości o Julianku!!! Tak bardzo Wam współczuje!!! Jestem calym sercem z Wami!! Bądz silna kochana, na pewno wszystko sie dobrze skonczy! I nie mysl negatywnie, Julianek musi wyzdrowiec!! Codziennie sie za Was modlę!!!!

Mamaflavi proszę nie myśl w ten sposób. Musisz być silna, szczególnie dla maluszka. Julianek jest taki słodki i da radę pokonać to choróbsko. Trzymam kciuki za was.

Mamaflavii przed Wami pewnie mnóstwo huśtawek pełnych zwątpienia i nadzieji. Musi być dobrze, tyle osób modli sie o zdrowie Twojego dziecka, to musi zadziałać. A poza tym wciąż mamy te 65-75 % szans- to bardzo dużo!

Mama flavii ;-):tak:;-) cały czas wierze że otrzymacie jak najlepsze wiadomosci... trzymam kciuki za malego Julinka :tak: leczenie mu pomorze i mam nadzieje ze bedzie coraz latwiej z tym wszystkim :tak:

Nie wiem co sie dzieje z moim skarbem ostatnio Od jakiegos tygodnia bardzo niespokojnie spi ,co chwile sie wierci ,placze przez sen ,czasami ma lekko otwarte oczka choc na pewno spi i juz kilka razy przekrecil sie tak ze nozki mial miedzy szczebelkami Zawsze spal spokojnie wiec nie wiem o co chodzi Jak myslicie co to moze byc???
0017795676.gif

Maciek tez tak mial kilka nocy... Wstawalam do niego co 30 min, a on sie powiercil i nadal spi :-p Mysle ze mialo to zwiazek z katarem bo mial troszke nosek zapchany i kaszlal - ale juz jestesmy zdrowi!! Na cale szczescie!!! :tak:

mamaflavii nie znamy sie, ale gdybys czegos potrzebowała poza naszym wsparciem i modlitwami - paczki z polski, pieniędzy na jakies leki - daj znac i zorganizujemy zbiórke. napisz i na pewno Ci pomożemy, nie dziewczyny?

reklama
MamaFlavii nasze problemy przy Waszych są błahe, jesteś dzielna mamą. Ja wierzę jak i wszystkie tutaj mamy ze mną, że Julek wyzdrowieje!!!

Do góry