reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

mamaflavii proszę Cię nie myśl tak negatywnie:no:
Julianek da sobie radę i będzie zawsze z Wami.
Nie stracisz go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2-WIKTORIA-17022009-7452.gif

reklama
mamaflavii współczuję, nie wiem co pisać ... ale pamiętaj, że wszystkie modlimy się o zdrowie waszego synka. Będzie dobrze, musi być i będzie...

mamaflavii - nie poddawaj się! Nie możesz!
Julianek to dzielny chłopiec i chce żyć!
Bardzo Ci współczuję :-(Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co przeżywasz :(

Mamaflavii ilekroc czytam twoje wypowiedzi lzy same naplywaja mi do oczu Badz dzielna kochana a zobaczysz ze wszstko sie ulozy Julianek wroci do zdrowia wszystkie w to wierzymy!!!!!!!!!!!!!!!!!Myslami i serem jestesmy z wami Ucaluj od nas kochanego skarbka
0017795676.gif

mamaflavii, nie stracisz Julianka!!!! Nie dopuszczaj do siebie nawet takich mysli!!!! Wiara czyni cuda, a my tu wszystkie wierzymy i goraco sie za Was modlimy!!!!! Przytulam Cie mocno, Ciebie i Twojego dzielnego Maluszka!

Mamoflavii-zadne slowa cie chyba nie pociesza,ale myslimy o was i badz dobrej mysli.Strasznie mi szkoda Julka,takie male dziecko:-(

JA TEŻ JESTEM DOBREJ MYŚLI !!! Mamaflavii musisz być silna dla swoich dzieci!!! Nie myśl o najgorszym, myśl o tym, że niebawem zdrowego Julianka zabierzesz do domku!!! wspieram Was jak tylko potrafię i macie miejsce w moim sercu :-).

Mamaflavii jesteśmy z Wami myślami i sercem. Nie ma dnia ani godziny, w której bym o Was nie myślała. Przytulam Was cieplutko... Będzie dobrze, bo MUSI!!!

reklama
Nie wiem co sie dzieje z moim skarbem ostatnio Od jakiegos tygodnia bardzo niespokojnie spi ,co chwile sie wierci ,placze przez sen ,czasami ma lekko otwarte oczka choc na pewno spi i juz kilka razy przekrecil sie tak ze nozki mial miedzy szczebelkami Zawsze spal spokojnie wiec nie wiem o co chodzi Jak myslicie co to moze byc???
0017795676.gif

Ostatnia edycja:
Do góry