reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

wiwiureczka moze czas na bardziej stale pokarmy ;-)

kasha powodzenia w walce z katarem:tak:

mamaflavi dobrym fachowcom warto zaufac :tak: wierze ze wam pomoga i wasze malenstwo wroci do pelni zdowia ;-)

reklama
Odnosnie problemow z kapiela....
Wczoraj juz łatwiej nam poszlo. maciek chyba przezwyczaja sie do wody :tak: przed wlozeniem go do wanienki polewam go woda zeby nie stresowal sie wkladniam do wanienki :-pwczoraj przy kapieli poplakal tylko chwile a potem uwaznie sie przygladal co mu robimy :-D

mamaflavii modlę się o was codzinnie i ryczę jak bóbr że życie jest tak niesprawiedliwe. ale ja wierzę że będzie dobrze wszystkie tu wierzymy i modlimy się więc nie ma innego wyjścia

kasha jeśli kaszel nie będzie ustępował to maltretuj lekarza o lekarstwo. my właśnie przez takie objawy wylądowaliśmy w szpitalu na tydzień czasu. a do noska możeszpsikać nasivin soft trzy razy dziennie po kropelce przez góra 5 dni

U nas już z oczkiem o wiele lepiej no ale to antybiotyk więc musimy podawać 5 dni

mamaflavii jakie te zycie jest niesprawiedliwe.... az jestem wsciekla jak czytam o chorobie Julianka.takie male niewinne dziecko i az taka powazna choroba :angry:
ale chce Ci napisac ze wierze w cuda i mam nadzieje ze Was on dotknie i uzdrowi Julianka.pamietam o Was w modlitwie...

-J- widze ze z Radomia jestes:tak:

Mamaflawi strasznie Ci wspolczuje i wierze ze z Twoim synkiem wszystko bedzie ok.Czytajac ostatniego posta lzy same mi lecialy,jestem bardzo wrazliwa na choroby malych dzieci.

Nimfi zobaczysz ze synek jeszcze polubi kapilele,moj to nie chce wychodzic z wody:-D

reklama
Mamaflavii, my też ściskamy kciuki za Julianka! Oby poniedziałek i biopsja przyniosły dobre wieści. Myślami i modlitwą jesteśmy z Waszą rodzinką.
Nie trać nadziei, musi być dobrze!!!

Do góry