hej dziewczyny mój Niko robi kupy w każdą pieluchę i przedwczoraj pomyślałam sobie że to od kawy zbożowej inka bo ja co dzień rano piję z mlekiem. i przedwczoraj nie wypiłam i on cały dzień nie zrobił kupy wczoraj wypiłam i robił znowu w każdą i dzisiaj znowu nie piłam i znowu nie robił od rana może spróbujcie napić się kawki może pomoże ja na razie obserwuję ale jak była u mnie położna to mówiła że na cycu może maluszek nie robić 10 dni dopiero wtedy trzeba się martwić
reklama
maran-atha
Fanka BB :)
jolek u mnie Ala tez robi ze 3 razy w ciągu dnia, a ja pije kawe bezkofeinową, ale czasem jej sie zdarza, że nie zrobi i wówczas brzuszek jej doskwiera, podaje wtedy koperek, runianek lub plantex.
mikimauro
Fanka BB :)
mój Maxymilian robi przeważnie jedną KUPE- po same uszy, czasami jednak zdażają się dwie [ tylko po łopatki]... a i musze pochwalić go , bo od kilku dni zjada pełne 180ml.
a i jeszcze, od trzech dni trzyma mi tak dziwnie rączki. tak jakby był na rozstrzelanie przygotowany, raczej wczesniej miał rączki blisko tłowia, nie wiem czy ja go zabardzo nie sadzam, i go kręgosłup nie boli, cz moźze on poprostu tak ma.
a i jeszcze, od trzech dni trzyma mi tak dziwnie rączki. tak jakby był na rozstrzelanie przygotowany, raczej wczesniej miał rączki blisko tłowia, nie wiem czy ja go zabardzo nie sadzam, i go kręgosłup nie boli, cz moźze on poprostu tak ma.
hooba
lutówka 2009 i 2012
U mnie Bartek tak śpi zawsze, przez co zajmuje mi pół łóżka , ale najwyraźniej mu tak wygodnie .a i jeszcze, od trzech dni trzyma mi tak dziwnie rączki. tak jakby był na rozstrzelanie przygotowany, raczej wczesniej miał rączki blisko tłowia, nie wiem czy ja go zabardzo nie sadzam, i go kręgosłup nie boli, cz moźze on poprostu tak ma.
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
Mamaflavi jesteśmy calym serduszkiem z Wami!!! Badzcie dzielnie, jestem pewna ze wszystko sie dobrze skończy!!! Musi!!!!
Co do kupek, to Mateusz robi w ciągu dnia (jak nie ma kolki i brzuch go nie boli) 2 kupy. Gdy ma kolkę i zastój w jelitkach stosuję kankę doodbytniczą. To nalepsza metoda-polecona mi przez 74 letnią pediatrę. Zapomnijcie o innych metodach-ta jest najlepsza! Zadne kropelki, herbatki nic nie pomaga a kanka od razu rozwiązuje problem Wtedy idzie jedna kupa ale za to olbrzymia I dziecko znów się usmiecha
Co do kupek, to Mateusz robi w ciągu dnia (jak nie ma kolki i brzuch go nie boli) 2 kupy. Gdy ma kolkę i zastój w jelitkach stosuję kankę doodbytniczą. To nalepsza metoda-polecona mi przez 74 letnią pediatrę. Zapomnijcie o innych metodach-ta jest najlepsza! Zadne kropelki, herbatki nic nie pomaga a kanka od razu rozwiązuje problem Wtedy idzie jedna kupa ale za to olbrzymia I dziecko znów się usmiecha
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tego spania w dzień. U nas to pół godzinne drzemki 2 w ciągu dnia puls około godziny na spacerze. Poza tym ostatnio bardzo szybko się denerwuje i nudzi, tak naprawdę trzeba ją ciągle zabawiać A noce też się ostatnio pogorszyły. Często się wybudza i płacze.
reklama