elunia r. to taki kryzys przechodzisz pewnie ;-) bedzie lepiej jak sie wam rytm dnia unormuje... ja juz teraz jestem w stanie zaplanowac zajecia domowe, bo wiem kiedy Maciek spi, a kiedy chce sie bawic
No a calkiem niedawno tez brakowalo mi sil - zwlaszcza przy wzdeciach, jak nie wiedzialam jak mu pomoc 
Martussa82 ja dopiero kilka dni temu nauczylam sie przekladac malego przez ramie tak zeby mu sie ladnie odbijalo
a tak to caly czas ulewal i jak go kladlam denerwowal sie bo mu jedzenie wracalo do buzi 
Teraz chwytam go pod paszki trzymajac glowe i podnosze przekladajac przez ramie. Mniej wiecej jak na zdjeciu tylko ze obie lapki mu przekladam przez ramie... Potem poklepuje i masuje plecki... 5min i sie odbije :-)

Martussa82 ja dopiero kilka dni temu nauczylam sie przekladac malego przez ramie tak zeby mu sie ladnie odbijalo

Teraz chwytam go pod paszki trzymajac glowe i podnosze przekladajac przez ramie. Mniej wiecej jak na zdjeciu tylko ze obie lapki mu przekladam przez ramie... Potem poklepuje i masuje plecki... 5min i sie odbije :-)