aga221122
mama Jurandzika :))
banany powodują zaparcia u nas więc pewno u maluszków tym bardziej.Ja dzięki temu już wiem, że na razie banany odpadają.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
banany powodują zaparcia u nas więc pewno u maluszków tym bardziej.Ja dzięki temu już wiem, że na razie banany odpadają.
dodam jeszcze, ze po kazdym karmieniu Maks ma kolki. Niewiem co teraz w niego wstapilo. Od 3 dni niewiem co sie z nim dziejealbo placze z glodu, albo przez kolki, duzo oddaje gazow i przy tym strasznie placze.
tez mialam anemie w ciazyA ja dzis odebrałam morfologie mojej Zoski i na poczatku sie przerazilam. Według norm, które były obok na wyniku prawie wszystko było nieprawidłowe. Potem na spokojnie weszłam na internet i poczytałam. Te normy były dla dorosłych, u dzieci są inne. Wiec chyba nie jest tak źle:-) Ale podejrzenia pani doktor sie sprawdziły i Zoska ma anemie. Poczytałam i okazuje sie , ze dzieci matek które miały anemie w ciazy tez czesto ja maja.A ja cała ciaze walczyłam z anemia Jutro pójde z wynikami do pani doktor i zabaczymy co powie![]()
...
elwis_m powiedziano mi że mogę, więc bym tak robiła, ale już całe szczęście nie muszę:-):-):-)
Kurcze, a ja codziennie wcinam bananabanany powodują zaparcia u nas więc pewno u maluszków tym bardziej.
właśnie miałam pisać żeby mamy karmiące cycem sprawdziły czy nie ma czegoś co pozwalałoby lepiej trawić laktozę ich maluchom. Jak byłam w ciąży, to czytałam, że największe problemy jakie mają maluszki z brzuszkiem to z powodu nietrawienia laktozy, a nie białka zwierzęcego. Ale teraz kiedy pojawił się problem nie wpadłam na to:-W ulotce przeczytalam, ze te kropelki sa dla dzieci, ktore zle toleruja laktoze. A ja od ponad tyg. nie jem nic mlecznego:-sorry2: Moze w Polsce tez cos takiego jest, zapytajcie. Tutaj nazywaja sie Colief.