reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
ja też w ciąży miałam anemie, no i teraz też mam cały czas biorę żelazow tabletkach ale małemu nic nie jest .A co do bananów to pytałam się położnej bo ja u ciąży zjadałam kilogramami i w ogóle je lubię i mi powiedziała ,że można ale 1małego raz w tyg

Ledwo żyję... Mała wciąż ma problemy z brzuszkiem :-( Teraz mniej sypia a co za tym idzie - ja też. jedna nocka kilka dni temu była rewelacyjna, czułam, że się wyspałam. A po niej znowu przyszły te gorsze chwile.
Zazdroszczę adze, że znalazła dla Juranda złoty środek ;-):-) ale cieszy mnie to bardzo. :tak: Może i ja coś kiedyś dla nas wynajdę?!
Zmuszę męża, żeby dzisiaj usypiał w nocy małą. Wczoraj usypiałam ją do 2 i wreszcie nerwy mi puściły i poryczałam się jak głupia :zawstydzona/y:Muszę mieć przynajmniej jedną nockę, że kładę się o normalnej godzinie i śpię... Oczywiście zamierzam wstać na karmienie.
Potrzebuję odetchnąć :sorry2:

byłam u lekarza
są dwa warianty
1) trądzik niemowlęcy - na który nie ma leku, sam kiedyś schodzi albo
2) za dużo nabiału - mam zakaz spożywania nabiału (nawet masła) przez 2 tygodnie
buzie przemywać wodą i CZEKAĆ ;/

hmmm trudno powiedzieć :O krostki z białymi końcówkami, najpierw miała na uszach, potem poszło na główkę gdzie są włoski, a potem rozsypały się po całym policzkach. Jak jest ciepło to robią się jej czerwone plamy w tych miejscach gdzie są te krosty i wygląda to jak cera u trądzikowatego 15nastolatka ;/

reklama
no tak to takie same ma Niko na uszkach na główce a na policzkach wyskakują pojedyńcze .Trudno muszę też spróbować żyć bez mleka ale będzie to dla mnie męka

Do góry