hej
ktoś ostatnio pytał co u nas...
Gabinka miewa takie jazdy jak wasze dzieci, najczęściej czadu dają jej gazy i wtedy boli brzuszek. od paru dni daję regularnie sab simplex i jest lepiej. w nocy jej nie daję, ale w dzień parę razy tak. poza tym moja pyza jest niezłą pyzą, we wtorek ważyła 4790
, także przybiera nieźle. ja miałam problemy z piersiami, ale jest ok, uspokoiło się na szczęście. w tym tygodniu byliśmy na pierwszym szczepieniu (dla zainteresowanych cennik: trzy wkłucia - za darmo lub dwa wkłucia - płatne 65 zł lub jedno wkłucie - 180 zł), a szczepiliśmy: błonnica, tężęc, krztusiec, hib, wzw B.
regularnie podczytuję, ale nie mam czasu pisać, albo nastroju :-(. :-(tyle jest tych wątków, że sama nie wiem co gdzie komu....
pozdrawiam serdecznie!
ktoś ostatnio pytał co u nas...
Gabinka miewa takie jazdy jak wasze dzieci, najczęściej czadu dają jej gazy i wtedy boli brzuszek. od paru dni daję regularnie sab simplex i jest lepiej. w nocy jej nie daję, ale w dzień parę razy tak. poza tym moja pyza jest niezłą pyzą, we wtorek ważyła 4790

regularnie podczytuję, ale nie mam czasu pisać, albo nastroju :-(. :-(tyle jest tych wątków, że sama nie wiem co gdzie komu....
pozdrawiam serdecznie!