reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

ana powodzenia dla ciebie!!

A takze dla naszych 2latkowych przedszkolaków :-)

Zauwazylam ze juz calkiem spore grono rozpoczelo przygode z przedszkolem :tak:

A u Nas to sama nie wiem kiedy to nastapi:eek:Moze za rok;-)

reklama
paulusia moja wielka... 17kg a wzrost to nawet nie wiem, ale ciuszki duże nosi na 4-5 czasem nawet 6 (jedną ma na 6 lat i chodzi w niej teraz) jej kupuje bo kiecki na 3 lata za krótkie... ogólnie wygadana jest i wyglada na starszą niż 2,5 roku ;) no i na tle swoich rówieśników jest naprawde duża...

To naprawde macie duze panienki! Moja Ola to kruszynka...ma niecale 90 cm i 13 kg....
A jak u was ze smoczkiem? Czy któres jeszzce smoczkowe? My własnie chcemy odstawic ale az sie boje...

jakie maleństwo?
Mnie się wydaje że Mila ma 92 cm i waży 13,6 więc niewielka różnica, a przy Juraśku przecież nie wygląda ma maleństwo!

Moja waży niecałe 13 kilo i ma 92 cm, nie powiedziałabym, że jest mała tylko "standardowa" na tle innych dzieci w żłobku :)

reklama
U nas smoczek poszedl 10 sierpnia ,a butelki ze smokiem 3 tyg. temu . Poszlo gladko i bez wiekszych awantur:) Kajka tez ma chyba ok 100 cm. wazy 15kg. Ubrania 104-110 zalezy jakiej marki:) Zreszta co to ma za znaczenie czy dziecko ma 90 czy 100 cm :D Najwazniejsze, ze sie dobrze rozwijaja:))) Buziaczki;p

Do góry