reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze małe zachciewajki

buuuuuu:-( ale mi smaka robicie, bo nie moge tu dostac dobrych korniszonow, juz chyba z 5 roznych firm probowala, wszystkie jakies takie slodkie i dziwnie przyprawiane, nie ma to jak od mamusi:no: , na wyrownanie cierpien ide podjesc jablek i kiwi w duzych ilosciach:cool2:

reklama
A ja dziś zjadłam śledzie w smietanie, mniam, mniam. Przez całą ciążę za bardzo nie miałam na nie ochoty a dziś poprostu wrąbałam cały pojemniczek:-D . A wcześniej 6 kostek czekolady...
Hana mam teraz podobne odczucia jak Ty...

normalnie pękam ze śmiechu:-D
nie wiem co się dzieje... tak ładnie się trzymałam, jadłam zdrowo, nie za dużo...
i tak na koniec dać ciała: wcinam chipsy i zapijam miryndą
obiad zrobiony a mi się wcale nie chce go jeść:no:

W zasadzie to tylko pozazdroscic dziewczyny....ja nawet jak mam na cos wielka ochote, to tak duzo i tak nie zjem, tylko troszeczke, bo mi sie najzwyczajniej nie miesci, jakas ograniczona pojemnosc zoladka mam, chyba za bardzo scisniety.....:no:

A mi maz własnie robi jajka w majonezie (majonez zmieszany ze smietana, do tego pokrojony drobno ogórek korniszony i cebulka) mniam, a ile to kalorii ma:szok:
A zjem pewnie z pięc jak nie wiecej.

Kórcze, ale się objadłam:-)

A tak z innej beczki to ja chcę do fryzjera!!!!!!!!
Juz normalnie nie moge patrzec na te moje włosy które są bez ładu i składu no i te odrosty:wściekła/y: -to jest moja największa zachciewajka:happy:

A ja chyba zaraz wezzme sie za ta swojka czekolade ktora sobie wczoraj zrobilam mnia mniam :-D A wczroja robilam na obiad żeberka w piwie, morelach i jabłkach i wyobrazcie sobie podciagnelam troszke piwa ale bylo pyszne Masakra!!!

reklama
Do góry