reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze małe zachciewajki

m ktosiu ja wczoraj jadlam lody truskawkowe :laugh2:.
ostatnio rowniez jem duzo truskawek z bita smietana :-D.
a tak w ogole to moj zoladek sie zmniejszyl bo bardzo malutko jem:szok:.
ostatnio jem duzo serkow homogenizowanych ,jogurtow,twarozkow- a na poczatku ciazy nie moglam sie na to patrzec :confused:.

reklama
Oj KORAL z tym brakiem apetytu to Ty sie nie wygłupiaj :happy: bo wszedzie piszą, że " W ciągu ostatnich dni przed porodem dochodzi do zmniejszenia masy ciała, wystepuje brak łaknienia....." a to przeciez jeszcze nie pora na Ciebie:happy:

Ja za to jem i jem szczególnie wieczorami i znowu mi przyszła ochota na cytrusy, tym razem na pomarańcze, normalnie szok.

chyba cos z tymi truskawkami jest bo ja ostatnio tez mam ochote np.na deserki albo jogurty truskawkowe,
koral na szczescie u ciebie juz wszystko dopiete na ostatni guzik wiec nawet jakby sie dzidzia pospieszyla to wszystko juz gotowe na jej przyjecie ;-)

KORAL Ty się nie bój bo z Ciebie to silna kobitka jest:happy: więc rade sobie dasz no i z przygotowaniami juz jestes zapieta na ostatni guzik wiec teraz sobie odpoczywaj i czekaj. :tak:

Koral nie przerazaj sie, wszystko bedzie dobrze.
ja oryginalna nie bede, co prawda nie truskawki ale za to jagody za mna chodzily i dzis juz zjadlam 2 miseczki z jogurtem naturlanym. Papryka tez sie mnie jakos zlapala, a przedtem to jakos byla mi obojetna.

dzisiaj przyszedł czas na korniszony...
zjadłam prawie cały słoik:no: ...ale były takie malutkie i tak super kruche,
że trudno się było oprzeć...
a później zagryzłam milką...czuję wielki niesmak do siebie...feeeee:no:

reklama
a ja właśnie pojadłam cały słoik pół liteowy kiszonych ogórów! o rany jakie dobre....dawno nie jadłam ;-)

Do góry