reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze małe zachciewajki

ja tez tak mam anetko przez cala ciaze sie tak pieknie odzywaiam zadnych slodycz nawet ochoty na nie mialam, a tearz ciagle mi sie chce i mam ciagle wyrzuty sumienia ale nie moge sie opanowac, dobrzez w nocy nie wstaje aby jesc.:-)

reklama
A ja to mam teraz większe zachciewajki niz na początku ciąży, dzisiaj to normalnie na spacerkach to był szok co chwilę coś mi się chciało, a to grześka (a nawet dwa), to colę, to loda, to słonecznik, to kiwi:szok: masakra poprostu.
Teraz tez siedze i co chwilę coś podjadam aż strach stanac na wadze.

wiecie co a czasem to mnie wenerwuja jak mam wlasnie odwrotnie, ze nic mi sie niechce i wtedy pojawiaja sie tzw zyczliwi i sie zaczyna, a nie zjadlabys jeszcze, a zle sie czujesz, a wez jeszcze kawalek, ale czy wszystko w porzadku, a moze troche tego, nalozyc ci, przyniesc, podac, a moze kompociku? nieeeeeeeee, dajcie mi swiety spokoooooj:wściekła/y: ciaza to nie choroba!!!

normalnie tak dlugo spicie ze z tego wszystkiego zjem sobie duza porcje lodow o smaku tropikana :-) z takiego specjalnego pucharka co w nozce ma diodki na baterie i mienia sie roznymi kolorami w systemie random, normalnie merychristmas:laugh2:

strasznie długo śpią...prawda????

mnie naszła ochota na kiwi...i to takie niedojrzałe, kwaśne aż ściska...
pychotka - chyba dużo wit.C:tak:

Oj kompotu to tez bym sie napiła, juz chodzi za mna od jakiegos czasu i w weeken tatu wyszperał gdzies ostatni ale ze śliwek mirabelek - pyszny był ale to jeszcze nie to bo za mna chodzi kompot z wiśni, kórcze gdzie ja znajdę taki kompot!!!!!!!!!:tak:

my z męzusiem dogadzamy sobie ostatnio kefirami ze zmiksowanymi
mrożonymi owocami:-D
dziś właśnie zrobiłam taki z wiśniami i normalnie rewelka...mniam:-)

reklama
Wiecie co dziewczyny jak tak czytam o waszych zachciankach to mi zawsze robicie smaka i tez mi się odrazu wszystkiego zachciewa :-D

Do góry