reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze małe zachciewajki

ja tez tak mam anetko przez cala ciaze sie tak pieknie odzywaiam zadnych slodycz nawet ochoty na nie mialam, a tearz ciagle mi sie chce i mam ciagle wyrzuty sumienia ale nie moge sie opanowac, dobrzez w nocy nie wstaje aby jesc.:-)

reklama
A ja to mam teraz większe zachciewajki niz na początku ciąży, dzisiaj to normalnie na spacerkach to był szok co chwilę coś mi się chciało, a to grześka (a nawet dwa), to colę, to loda, to słonecznik, to kiwi:szok: masakra poprostu.
Teraz tez siedze i co chwilę coś podjadam aż strach stanac na wadze.

wiecie co a czasem to mnie wenerwuja jak mam wlasnie odwrotnie, ze nic mi sie niechce i wtedy pojawiaja sie tzw zyczliwi i sie zaczyna, a nie zjadlabys jeszcze, a zle sie czujesz, a wez jeszcze kawalek, ale czy wszystko w porzadku, a moze troche tego, nalozyc ci, przyniesc, podac, a moze kompociku? nieeeeeeeee, dajcie mi swiety spokoooooj:wściekła/y: ciaza to nie choroba!!!

normalnie tak dlugo spicie ze z tego wszystkiego zjem sobie duza porcje lodow o smaku tropikana :-) z takiego specjalnego pucharka co w nozce ma diodki na baterie i mienia sie roznymi kolorami w systemie random, normalnie merychristmas:laugh2:

strasznie długo śpią...prawda????

mnie naszła ochota na kiwi...i to takie niedojrzałe, kwaśne aż ściska...
pychotka - chyba dużo wit.C:tak:

Oj kompotu to tez bym sie napiła, juz chodzi za mna od jakiegos czasu i w weeken tatu wyszperał gdzies ostatni ale ze śliwek mirabelek - pyszny był ale to jeszcze nie to bo za mna chodzi kompot z wiśni, kórcze gdzie ja znajdę taki kompot!!!!!!!!!:tak:

my z męzusiem dogadzamy sobie ostatnio kefirami ze zmiksowanymi
mrożonymi owocami:-D
dziś właśnie zrobiłam taki z wiśniami i normalnie rewelka...mniam:-)

reklama
Wiecie co dziewczyny jak tak czytam o waszych zachciankach to mi zawsze robicie smaka i tez mi się odrazu wszystkiego zachciewa :-D

Do góry