reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze małe zachciewajki

pozwolilam sobie dzis na zeszmacenie w postaci obzarstwa mcdonaldowego:no: i wlasnie boli mnie brzuszek za kare:no: i poco mi to bylo:confused:

reklama
a ja mysle ze z tym urlopem macierzynskim wcale nie bedzie tak fajnie , bo ciagle mam na cos ochote , i wciaz bym cos przezuwala, jednak jak bylam caly dzien poza domem to tak nie myslalam o jedzonku a teraz:szok:

A ja dzisiaj to cały czas głodna chodzę aż nie wiem co jest grane.
W sobotę to bylismy na pizzy, zamówilismy wielką familijną, a byłam tylko z M-zjadlami się obżarłam:happy: do tego popiłam cocacolą, a pózniej przepraszałam mojego szkraba za tak wykwintną:-) kolację.

A i wiecie na co ciagle mam ochotę-na piwo z sokiem:zawstydzona/y: -jak alkoholik jakis ale normalnie za takie piwko to bym wszystko oddała:confused:

Majkam to i tak długo wytrwałaś bo ja już od prawie początku ciąży często coś w nocy wcinałam :-D potem trochę mój głód nocny przystopował ale teraz znowu mam dwie ścieżki nocne czyli kibelek i kuchnia :laugh2: :-D :laugh2:
Mona jeszcze trochę i sie piwka napijesz ;-)

co do zachciewajek w ostatnim czasie to
ja robie sobie zmiksowane truskawki z kefirem
i takie zimne z lodóweczki zapodaję...
...mogłabym tak non stop:-)

i z litr tego to w ciągu dnia schodzi:-)

ale organizm sam dyktuje czego potrzebuje:-)
w przetworach mlecznych jest najwięcej przyswajalnego wapnia
...no a dzidzia rośnie:-)

Cześć kochane!!!! :)

Hana ja mam to samo, tylko z jogurtem naturalnym... ;) a do tego dopadłam bób mrożóny i mimo że uwielbiam młody to tym się też skutecznie delektuję....
To chyba też znak że chcemy już lata .... z naszymi kruszynkami... :)

reklama
Do góry