reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze małe zachciewajki

pozwolilam sobie dzis na zeszmacenie w postaci obzarstwa mcdonaldowego:no: i wlasnie boli mnie brzuszek za kare:no: i poco mi to bylo:confused:

reklama
a ja mysle ze z tym urlopem macierzynskim wcale nie bedzie tak fajnie , bo ciagle mam na cos ochote , i wciaz bym cos przezuwala, jednak jak bylam caly dzien poza domem to tak nie myslalam o jedzonku a teraz:szok:

A ja dzisiaj to cały czas głodna chodzę aż nie wiem co jest grane.
W sobotę to bylismy na pizzy, zamówilismy wielką familijną, a byłam tylko z M-zjadlami się obżarłam:happy: do tego popiłam cocacolą, a pózniej przepraszałam mojego szkraba za tak wykwintną:-) kolację.

A i wiecie na co ciagle mam ochotę-na piwo z sokiem:zawstydzona/y: -jak alkoholik jakis ale normalnie za takie piwko to bym wszystko oddała:confused:

Majkam to i tak długo wytrwałaś bo ja już od prawie początku ciąży często coś w nocy wcinałam :-D potem trochę mój głód nocny przystopował ale teraz znowu mam dwie ścieżki nocne czyli kibelek i kuchnia :laugh2: :-D :laugh2:
Mona jeszcze trochę i sie piwka napijesz ;-)

co do zachciewajek w ostatnim czasie to
ja robie sobie zmiksowane truskawki z kefirem
i takie zimne z lodóweczki zapodaję...
...mogłabym tak non stop:-)

i z litr tego to w ciągu dnia schodzi:-)

ale organizm sam dyktuje czego potrzebuje:-)
w przetworach mlecznych jest najwięcej przyswajalnego wapnia
...no a dzidzia rośnie:-)

Cześć kochane!!!! :)

Hana ja mam to samo, tylko z jogurtem naturalnym... ;) a do tego dopadłam bób mrożóny i mimo że uwielbiam młody to tym się też skutecznie delektuję....
To chyba też znak że chcemy już lata .... z naszymi kruszynkami... :)

reklama
Do góry