reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

niezly bajer,w tutejszych szpitalach to jestt dobre,ze i tv i telefon kazdy ma kolo siebie wiec nie trzena chodzic aby zadzwonic,czy obejrzec program ,ktory ciebie interesuje ;D

reklama
maxin u mnie (w Belgii) tez sa tv i telefony w pokojach :D
do tego jest absolutny zakaz uzywania komorki buuuu w Polsce z tego co slyszalam tez, ale tutaj jakos bardzo tego przestrzegaja wiec sie wole nie narazac bo niby o jakas aparature chodzi.

a zeby z telefonu korzystac to trzeba zaplacic spora kaucje za karte, no i oczywiscie oplacic rozmowy wiec nie wiem czy sie skusze, bo jeszcze rachunek za telefon mnie wyniesie wiecej niz cala reszta ;D

Cela i tatus!!!Gratuluje bobasa!!!!!
Cela mam nadzieje, ze opiszesz pordo:):):)
w ogole wlasnie dziewczyny, gdzie bedziemy opisywac porod?na porod wyobrazenia?moze tak,?zeby nie zakladac new watek?czy lepiej zalozyc?

Tez mysle, ze lepiej zalozyc nowy watek, ale niech ma te przyjemnosc ta co pierwsza dotrze po porodzie do domu i znajdzie chwilke na opisanie tego wydarzenia. :):)

reklama
Do góry