reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Wiecie co? Ja czuje ze w tym tygodniu nie urodze. W ogole czuje, ze bedzie to jakos w termin albo nawet 2 dni po!!!
Tak bardzo chcialabym juz urodzic - nie dosc, ze fizycznie byloby lzej, to wiele spraw praktycznych (uczelnia, praktyki, korki itd) daloby sie juz na nowo ustawiac i dzialac w nowej sytuacji... Zostaje chyba tylko sie modlic... ;)

reklama
Pomyślcie o mnie. Muszę zdążyć na I Komunię Piotrka, a w ciąży lub świeżo po porodzie będzie mi ciężko. Dlatego też wybrałam sobie datę i urodzę 25 kwietnia. Teraz tylko zaklęcie ;D ;D ;D

HA! Dzis umylam sobie jedno okno :) Wkurzalo mnie brudne, no i nie ukrywam, ze skusilo mnie gadanie o tym, ze to przyspiesza porod ;) Pewnie i tak nam to nic nie da, ale przynajmniej bedzie czysto ;);)

a+t na twoim miejscu to juz zupelnie bym sie nie mogla doczekac ;)
nie mam pojecia jak to jest, ze pierwsze kilka miesiecy leci jak glupie, a potem ostatni to sie dluzy jak grudzien przedszkolakowi ;) ;) ;)

u mnie termin 27.05, ale dzidzius ma wszystkie wymiary o tydzien do przodu, poza tym moja mama przyjezdza jakos na tydzien do mnie w nastepna sobote........jestem ciekawa jak moj organizm na to zareaguje, ale nie chce zeby maly za wczesnie sie urodzil :////

gunia slyszalm o tej herbatce,ze jest dobra
Ja mysle,ze urodze w maju,niewiem kiedy,ale kwiecie to na pewno nie bedzie,za spokojna jestem,pokuj nie przygotowany,a ja jakos sie przestalm przejmowac,wiec wydaje mi sie,ze mala poczeka az bedzie gotowy,hihihi

A moja mama się modli, żebym urodziła po długim weekendzie, żeby zdążyła wziąć urlop. A ja myślę, że będzie to wcześniej (tym bardziej, że na niedzielę zapowiedzieli się teście z osobami towarzyszącymi) ;D ;D ;D

Ja tez mam taką nadzieję, że moja poczeka jeszcze bo muszę jeszcze przeprać ciuszki, ostatnio pojawiły mi sie coraz częściej skórcze i chyba kawałeczek czopu odeszlo i maz tylko " pakuj tą torbę! Bo potem bedzie wszystko na mojej glowie !" Ma pietra ::) A torba nie spakowana...No ale mam takie wrażenie jak Ty Maxin, że mała numeru nie zrobi.

reklama
pewnie cale rodziny i znajomi powoli sie dopytuja czy to juz niedlugo
oby nie stalo sie to uciazliwe,jak na razie u mnie kazdy sie tylko pytac"to co juz niedlugo ile to zostalo"

Do góry