reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

ja juz nie pamietam na kiedy terminy maja uzgodnione dziewczyny z cesarka. Ale to naprawde trudno przewidziec bo porod moze sie zaczac i skonczyc zupelnie nieoczekiwanie u kazdej z nas :) Ja jeszcze z 3 tygodnie bym poczekala a potem juz chce mojego synka na zewnatrz :)

reklama
olka30 no to juz nie długo a nawet bardzo szybko.Jak nastewienie? Ja mam CCna12.05 i cały czas znieniam do niej podejscie a ciekawe jak sie skonczy.

co do tego kto pierwszy to..... nie mam pojęcia wszystko sie tak szybko zmienaia........ Zdawało sie ze a+t+? juz tuz tuz a teraz sie uspokoiło....... No czekam z napięciem.....

Hm, czuje presje otoczenia ;)
Nie mam nic przeciwko Waszym obstawianiom, zebym byla pierwsza ;), ale nie wiem jak to z tym bedzie... A moze jednak wszystko sie przesunie na po terminie? Chyba musze pobiegac po schodach ;)

No wlasnie, gdzie Gosiek? Mysle o niej juz od wczoraj ze nam zniknela. Ewe tez sie nie odezwala, a dzis wrocila do szpitala...

Czy ktoś zbiera zakłady a ja o tym nie wiem? hihihihihihhi
A+T+? BEDZIE DOBRZE O NIC SIĘ NIE MARTW WAŻNE ABY ALUNIA ZDROWIUTKA BYŁA I ONA SOBIE ODPOWIEDNI CZAS WYBIERZE

A tamarunia nie miala miec jakos dzis cc? nie wiem jakos mi utkwilo w pamieci 18 kwietnia, moze sie oczywiscie mylic ale tak jakos to chyba bylo. Ja mam na 8.05.

reklama
Do góry