ja juz nie pamietam na kiedy terminy maja uzgodnione dziewczyny z cesarka. Ale to naprawde trudno przewidziec bo porod moze sie zaczac i skonczyc zupelnie nieoczekiwanie u kazdej z nas Ja jeszcze z 3 tygodnie bym poczekala a potem juz chce mojego synka na zewnatrz
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
A mnie się wydaje, że to będzie ktoś zupełnie nieoczekiwany. No, zobaczymy. Trudno jest obstawiać kogokolwiek. A tak w ogóle to gdzie się podział gosiek?
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
olka30 no to juz nie długo a nawet bardzo szybko.Jak nastewienie? Ja mam CCna12.05 i cały czas znieniam do niej podejscie a ciekawe jak sie skonczy.
co do tego kto pierwszy to..... nie mam pojęcia wszystko sie tak szybko zmienaia........ Zdawało sie ze a+t+? juz tuz tuz a teraz sie uspokoiło....... No czekam z napięciem.....
co do tego kto pierwszy to..... nie mam pojęcia wszystko sie tak szybko zmienaia........ Zdawało sie ze a+t+? juz tuz tuz a teraz sie uspokoiło....... No czekam z napięciem.....
Hm, czuje presje otoczenia
Nie mam nic przeciwko Waszym obstawianiom, zebym byla pierwsza , ale nie wiem jak to z tym bedzie... A moze jednak wszystko sie przesunie na po terminie? Chyba musze pobiegac po schodach
No wlasnie, gdzie Gosiek? Mysle o niej juz od wczoraj ze nam zniknela. Ewe tez sie nie odezwala, a dzis wrocila do szpitala...
Nie mam nic przeciwko Waszym obstawianiom, zebym byla pierwsza , ale nie wiem jak to z tym bedzie... A moze jednak wszystko sie przesunie na po terminie? Chyba musze pobiegac po schodach
No wlasnie, gdzie Gosiek? Mysle o niej juz od wczoraj ze nam zniknela. Ewe tez sie nie odezwala, a dzis wrocila do szpitala...
a+t+? pisze:Hm, czuje presje otoczenia
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
A tamarunia nie miala miec jakos dzis cc? nie wiem jakos mi utkwilo w pamieci 18 kwietnia, moze sie oczywiscie mylic ale tak jakos to chyba bylo. Ja mam na 8.05.
reklama