reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Lilith Trzymaj sie ciepło. Wypoczywaj. No i moze powinnas isc do lekarza? Zdrowka zycze biedactwo !!!

Wypoczywaj jak najwięcej. Twoja maleńka najwyraźniej jest bardzo absorbującym dzieckiem- musi być w centrum uwagi, a nie żeby mamusia przy kompie ciągle siedziała :).
Jak już poczujesz się CAŁKIEM dobrze i będziesz robić nową tabelkę to ja już jestem na 100% zdecydowana na Weronikę. Jakie dane jeszcze tam umieścisz?

Witajcie mamuśki, jestem czerwcówką ale pozwoliłam sobie do was zajrzeć.
Lilith czy boli cię po lewej stronie pod żebrami? Jeśli tak to miałam to samo, nie mogłam się ruszyć, z bólu ciurkiem mi łzy płynęły, wtedy wkroczył mężuś i zmusił mnie do zjedzenia babeczki z serem. O dziwo po chwili przeszło, a pół godzinki wcześniej zjadłam sobie dwie kanapeczki, widocznie za mało i dzidzia potrzebowała więcej kalorii. Myślałam wtedy że z dzidzią coś się dzieje i byłam już nastawiona na szpital, ale całe szczęście wszystko dobrze się skończyło. Mam nadzieję że to nic poważniejszego Lilith, trzymaj się.

reklama
Fakt - mnie znowu boli pod prawym żebrem - myślałam, że to od żołądka - a to od rozrastającej się macicy i ucisku na organy wewnętrznej ( moją koleżankę - też w ciąży - boli po lewej stronie) mi na ten ból pomaga poleżenie w pozycji odciążającej tą część - co do reszty Twoich bóli to nie jestem w stanie nic powiedzieć.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry