reklama
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
Lilith- prosze nam sie tu nie wylamywac ;D odpoczywaj kurcze bo to nie sa przelewki.
Wypoczywaj jak najwięcej. Twoja maleńka najwyraźniej jest bardzo absorbującym dzieckiem- musi być w centrum uwagi, a nie żeby mamusia przy kompie ciągle siedziała
.
Jak już poczujesz się CAŁKIEM dobrze i będziesz robić nową tabelkę to ja już jestem na 100% zdecydowana na Weronikę. Jakie dane jeszcze tam umieścisz?
Jak już poczujesz się CAŁKIEM dobrze i będziesz robić nową tabelkę to ja już jestem na 100% zdecydowana na Weronikę. Jakie dane jeszcze tam umieścisz?
Witajcie mamuśki, jestem czerwcówką ale pozwoliłam sobie do was zajrzeć.
Lilith czy boli cię po lewej stronie pod żebrami? Jeśli tak to miałam to samo, nie mogłam się ruszyć, z bólu ciurkiem mi łzy płynęły, wtedy wkroczył mężuś i zmusił mnie do zjedzenia babeczki z serem. O dziwo po chwili przeszło, a pół godzinki wcześniej zjadłam sobie dwie kanapeczki, widocznie za mało i dzidzia potrzebowała więcej kalorii. Myślałam wtedy że z dzidzią coś się dzieje i byłam już nastawiona na szpital, ale całe szczęście wszystko dobrze się skończyło. Mam nadzieję że to nic poważniejszego Lilith, trzymaj się.
Lilith czy boli cię po lewej stronie pod żebrami? Jeśli tak to miałam to samo, nie mogłam się ruszyć, z bólu ciurkiem mi łzy płynęły, wtedy wkroczył mężuś i zmusił mnie do zjedzenia babeczki z serem. O dziwo po chwili przeszło, a pół godzinki wcześniej zjadłam sobie dwie kanapeczki, widocznie za mało i dzidzia potrzebowała więcej kalorii. Myślałam wtedy że z dzidzią coś się dzieje i byłam już nastawiona na szpital, ale całe szczęście wszystko dobrze się skończyło. Mam nadzieję że to nic poważniejszego Lilith, trzymaj się.
reklama
Fakt - mnie znowu boli pod prawym żebrem - myślałam, że to od żołądka - a to od rozrastającej się macicy i ucisku na organy wewnętrznej ( moją koleżankę - też w ciąży - boli po lewej stronie) mi na ten ból pomaga poleżenie w pozycji odciążającej tą część - co do reszty Twoich bóli to nie jestem w stanie nic powiedzieć.