reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kochane 9 miesięcy, czyli ciążowy kogel mogel :-)

reklama
Widzialam to jakis czas temu.
Masakra.... ale tez bardzo tendencyjne, pokazali strasznie meliniarska rodzine, i taki obraz wsi idzie "w swiat".

Najbardziej zalosne w tym wszystkim jest to, ze potem taki Kaczynski wygrywa na wsiach.....i tu czarno na bialym mamy obraz jego elektoratu.

Mnie najbardziej zastanawiają te laski tańczące nago i chłopaczki którzy macają co się da i nie tylko....:szok: Ale powiem ci Katik że mam babcie z takiej wsi i sytauacja wygląda identycznie,przystanek na którym zawsze widać młodych ludzi z browarkami,sklepik(choć nie zawsze) i w największej wsi dyskoteka...może to tylko nasz biedny wschód tak wygląda ale powiem że widziałam to na żywo i tak jest.

reklama
Mnie najbardziej zastanawiają te laski tańczące nago i chłopaczki którzy macają co się da i nie tylko....:szok: Ale powiem ci Katik że mam babcie z takiej wsi i sytauacja wygląda identycznie,przystanek na którym zawsze widać młodych ludzi z browarkami,sklepik(choć nie zawsze) i w największej wsi dyskoteka...może to tylko nasz biedny wschód tak wygląda ale powiem że widziałam to na żywo i tak jest.

Nooo, to jest przegiecie na maxa z tymi laskami nago i ekscesami do jakich tam dochodzi.
W Polsce bywalam na kilku dyskotekach, na kilku -owszem- laski rozbieraly sie za kase, ale o takim macaniu i nie tylko mowy nie bylo!
Tutaj w Anglii wyuzdanie siega zenitu, bo dziewczyny tu oporow praktycznie przed niczym nie maja, i nie raz widzialam jak schylaja sie do meskich rozporkow, a potem przy wszystkich ....
Tyle, ze to sa albo ich laski, albo poprostu dziewczyny latwe (najczesciej to drugie).
Natomiast to co widzialam na tym filmie jest poprostu zalosne, a ta dziewczyna dla mnie - krotko mowiac idiotka.
Rozwalil mnie jej tekst: moja mama wie, ze ja zawsze chcialam tanczyc, i cieszy sie , ze wreszcie robie to co chcialam.
Dzizas......

Co do wsi - nie wiem, i nie wypowiem sie jak jest teraz. Bywalam kilka razy, ale to kooope lat temu. Aczkolwiek jestem w stanie zrozumiec, ze ludziom na wsi brak "miastowych" rozrywek, i biora co maja.

Ostatnia edycja:
Do góry