reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze kochane 9 miesięcy, czyli ciążowy kogel mogel :-)

buuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zielona, dopiero dzis zobaczylam twojego Reksia. Prawie z lozka spadlam!

reklama
Dziewczyny, zapraszam do przeczytania mojego opowiadania konkursowego w serwisie wiadomosci24 - Moje ciążowe schody - Wiadomości24

Napiszcie, co myslicie:)
Pozdrawiam

przeczytałam...w sumie to każda z nas weszła po podobnych schodach, jedne wyżej, drugie los oszczędził i niżej...najfajniejsze jest ostatnie zdanie i pod nim się podpisuję...

Zielona - Reksio debeściak :-D

a kabaretu Agnieszki nie moge otworzyć :-(

Nie wiem gdzie wsadzic to pytanie, to sprobuje tu.

Poleccie mi dobry bank internetowy w PL. Chce zalozyc konto, ktore moge w pelni prowadzic przez neta, by jak najmniej papierow przychodzilo na polski adres.
Najlepiej, by przelewy byly za free , i jesli dobrze pamietam - kiedys w PL pobierali oplate za wydanie karty , mam nadzieje, ze to sie juz zmienilo.
No i jesli macie doswiadczenie - tak bym mogla aplikacje zlozyc przez net, a te pierwsze dokumenty do podpisu by w miare szybko dotarly - za niecale 2 tyg bede w PL i chcialabym to wszystko zalatwic.

Tutaj karta poslguje sie stale, cierpnie na chroniczny brak gotowki w portwelu, a katre wymieniam raz do roku najczesciej przed wyjazdem do PL - dwa razy na poczatku nie wymienialam i w Polsce byl wieczny problem z terminalami, ktore jej czytac nie umialy, ze wzgledu na liczne slady urzytkowania....

Wracajac do poczatku wypowiedzi:
bede bardzo wdzieczna za sprawdzone opinie.

EDIT
No i musi to byc bank, ktory otworzy mi konto bez jakis zaswiadczen o zarobkach z PL. :eek:

Ostatnia edycja:
Nie wiem gdzie wsadzic to pytanie, to sprobuje tu.

Poleccie mi dobry bank internetowy w PL. Chce zalozyc konto, ktore moge w pelni prowadzic przez neta, by jak najmniej papierow przychodzilo na polski adres.
Najlepiej, by przelewy byly za free , i jesli dobrze pamietam - kiedys w PL pobierali oplate za wydanie karty , mam nadzieje, ze to sie juz zmienilo.
No i jesli macie doswiadczenie - tak bym mogla aplikacje zlozyc przez net, a te pierwsze dokumenty do podpisu by w miare szybko dotarly - za niecale 2 tyg bede w PL i chcialabym to wszystko zalatwic.

Tutaj karta poslguje sie stale, cierpnie na chroniczny brak gotowki w portwelu, a katre wymieniam raz do roku najczesciej przed wyjazdem do PL - dwa razy na poczatku nie wymienialam i w Polsce byl wieczny problem z terminalami, ktore jej czytac nie umialy, ze wzgledu na liczne slady urzytkowania....

Wracajac do poczatku wypowiedzi:
bede bardzo wdzieczna za sprawdzone opinie.

EDIT
No i musi to byc bank, ktory otworzy mi konto bez jakis zaswiadczen o zarobkach z PL. :eek:

ja polecam ing... zaraz polukam czy mozna wszystko przez neta zrobic :-)

mam za soba romans z pko, mbankiem, wbk i tylko ing jest dla mnie ok.

A ja Ci polecam mbank. Mam tam konto (mialam tez w inteligo, ale oplaty mnie zjadaly) i jestem bardzo zadowolona. Wszystko przez neta, a oplat prawie w ogole nie ma. Przelewy za darmo, utrzymanie i wydanie karty za darmo, hasla smsowe lub na papierze potwierdzajace wykonywane operacje. Glowne konto (ekonto) bez oprocentowania, ale rachunki oszczednosciowe emax i emax plus z konkretnym oprocentowaniem. Z emax'a mozna przelewac pieniadze wiele razy (mozna miec tez do niego karte chociaz to za dodatkowa oplata), z emax plusa tylko raz w z miesiacu mozna za darmo wyprowadzic pieniadze, ale tu oprocentowanie jest najwyzsze i mozna to traktowac jak lokate. Jest mozliwosc tworzenia zlecen stalych, ustawiania przelewow z terminem w przyszlosci, jest tez dostep do funduszy, lokat i gieldy.

A ja polecam Deutsch Bank :tak: konto za free bez żadnych opłat, bankomaty za darmo na całym świecie... jak dla mnier rewelka.
Nie ma haseł smsem tylko dostaje się jedną kartę TAN z tabelką i przy przelewie wpisujesz tylko numerek z tabelki...

reklama
tez polecam mbank:-)

ja też mam mbank i polecam... deutsche bank masz warunek że musisz mieć co miesięczne wpływy min 1000zł.

mbank jest w pełni internetowy. wszystko załatwiasz przez neta. a hasła sms-owe moim zdaniem są najbezpieczniejsze... bo kartę z hasłami mogę zgubić, a telefon zmniejsza ryzyko podszycia się do minimum.

Do góry