Mnie również pobolewał na dole po prawej stronie, ale tylko na samym początku (5-8tydzień).
Teraz, żeby było zabawniej dopadają mnie mdłości. Raz już nawet wymiotowanie zaliczyłam. Musieliśmy szybko parkować, bo dopadło mnie w aucie. Ja się czułam paskudnie, a M. zadowolony stwierdził: "No, teraz to już można na 100% powiedzieć, że jesteś w ciąży"
Mdłości się pojawiły odkąd zaczęłam łykać Feminital 400 Metafolin +DHA, taki od 13 tygodnia.
Poza tym mimo pojawiającego się delikatnie brzuszka - chudnę. Niby niewiele, ale rano waga wskazała 56,9kg. Normalnie ważyłam 57,5-58,5kg. W środę idziemy do lekarza to o chudnięcie i tabletki zapytam
ja przy feminatalu tez wymiotowałam i miałam mega nudności... wiec moze cos w tym jest....
i tez chudne mimo ze wczoraj to zjadłam wielki talerz frytek, dwie miski ogorkowej, nie wiem sama ile bułek z wedlinką to i tak dzisiaj mam kilo mniej niz wczoraj - moj dzidzius ma apetyt po tatusiu:-) i gdzies kamufluje kilogramy:-):-)
moj lekarz mowi, ze poki z bąbem wszystko ok i wyniki dobre, to tak najwyrazniej moj organizm gosci dzidzie:-)