reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kochane 9 miesięcy, czyli ciążowy kogel mogel :-)

Isia, mi też włosy zaczęły wypadać, ale przed ciążą też tak miałam po lecie..
Za to nigdy nie miałam problemów z cerą, przed @ na 2-3 dni wyskakiwały mi jakieś zmiany ropne, ale praktycznie niewidoczne. No i teraz też tak mam, ale ten stan się utrzymuje od kilku tygodni:-D
Może więc będzie Syn;-) Tabelka mówi, że chłop, M. twierdzi, że chłop, zobaczymy..:-)

reklama
ja tez nigdy nie mialam problemow z cera i w sumie nadal nie mam, ale za to na plecach dostaje... i nieraz taki duzy mi wyskoczy:baffled: ze az mnie cale plecy bola, na stare lata...albo to przez ciaze, sama nie wiem, mi z tej tabeli chinskiej czy jak jej tam wychodzi ze bedzie dziewczynka, i wiecie tak sie czuje jakbym na twarzy zbrzydla, albo sobie wmawiam:-p

Jestesaniolkiem, chyba wiem, jak sie czujesz. Ja tez zobaczylam ostatnio moje Malenstwo machajace zawziecie nogami i rekami. Pomyslalm to samo: chuligan bedzie...

to sie nazywa boskie uczucie.... tez mialas lezki w oczach, ja tam ze szczescia jak bubr ryczalam, bo z poczatku wogole nie moglysmy go znalezc, a jak znalazlysmy to znowu serduszka bijacego nie bylo widac, to ja smierc w oczach juz mialam.....
ale Rozbojnik sie przerzucil na drugi boczek i pokazal serducho swe, ladnie bijace :D!!!

ajjjjj ale to bedzie Urwis :D!, juz teraz robi na zlosc, a co bedzie potem :)...

Przesądy mówią, że jak się pięknieje to będzie chłop, bo dziewczynki podobno zabierają urodę;-)

no oprocz tego sie mowi , ze jak jesz duuuuzo ogorkow kiszonych to chlopak....
jak wysoko sterczacy brzusio to tyz chlopak, znowu jak brzusio niziutko to dziwczynka....

wuchte jest tego :D

ale ja jednak zaufam swojemu przeczuciu i mowie ze u mnie bedzie chlopak :)

No tego ukladania to teraz akurat nie widac. Ale niech bedzie - mozna sledzic w koncu te 300000000 watkow w poszukiwaniu jednego konkretnego... Lepiej jednak by bylo, gdyby moderatorem byla osoba, ktora wie jak sie zabrac do zarzadzania forum.

A co masz na mysli piszą " wie jak się zabrac do zarządzania forum ? Może nas nauczysz mistrzu:tak:

COyote, Aniam dobra robota.

?

dzięki :);-)

Witajcie kochane ja na razie schudłam 3kg , brzuszka jeszcze nie widać wieczorem tylko jest taki nabrzmiały. A co do dolegliwości ciążowych to mam mdłości, lekki ból piersi i siusianie ale już nie takie częste . Kochane ale wy macie dobrze chodzicie do fryzjera gdzie kolwiek a ja siedzę w domu już 5tydzień 4tygodnie leżałam plackiem wstawałam tylko do kibelka a teraz powolutku mogę chodzić po domu dzisiaj przychodzi do mnie koleżanka i trochę mi czas zleci bo mężuś w pracy do 21.00 masakra ale co nie robi się dla dzidziusia:-):-):-):-)

U mnie też nie widać brzucha wogóle ganiam w normalnych spodniach , waże cały czas tyle samo . Poprzednio już śmigałam w ciązowych . W sumie się ciesze z tego bo po poprzedniej miałam co gubić i jakoś w sumie dopiero teraz w miare wyszłam " na ludzi " leżenie napewnio nie jest fajne ale nagroda będzie słodka:tak:

hej laski grubaski:-D po pierwsze prosze sobie tak nie dokuczac! bo sie ktoras zdenerwuje nie potrzebnie, kazda ma prawo powiedziec co mysli i nikt nie musi nikogo blokowac itp, jednego dnia sie denerwujemy na siebie a drugiego spowrotem sie przyjaznimi, najwazniejsze zeby nie zgubic watku glownego: pomagamy sobie nawzajem!!:angry: znowu sie nagadalam
elvie3 - super, zrob sie na bostwo, jasne ze ciezarowki sa sexy!! ja tez jestem - odkad mi urosly piersi to tylko nosze bluzki z dekoldem!!

Do nerwów u mnie bardzo daleka droga:-D No tak teraz to się ma co pokazać . :tak: Tylko mi jakies krosty się ciągle robią na buzi .. poprzednio miałam buźkę śliczna a teraz nie bardzo .. Ale nie wierząc w przesądy może brzydne na dziewczynkę he he

mnie niestety nic nie rośnie poza brzuchem:( ale też widzę różnicę, pewnie głównie dlatego ze przestałam palić, ale zawsze:) pozostaje mieć nadzieję że przesądy się nie mylą i będzie chłopak:)

I ile już w sumie nie palisz ? Bo kurde ja pare fajnek wypaliłam na poczatku:wściekła/y::wściekła/y:Ale co człowiek poradzi jak nie wie:wściekła/y:

Aniam kochana wszędzie Cię chwalą, brawo koleżanko :-):-):-)

Isia - mnie no coś Ty :-D A Ty na co masz przeczucie ? Co tam siedzi w brzuchu ?

:-) dziewczyny,byłam na usg...maluszek ma półtora centymetra wzrostu...:-) lekarz mówił,że serduszko pracuje...panowie w szpitalu niepotrzebnie nastraszyli mnie pustym jajem płodowym...za wcześnie było robione usg...ale się cieszę...:-) jest taki malutki...aaaaaaaa!!!!!!!!!!!

waniliowa cudne wieści i tylko takich co końca Ci życzę :-)

Aniam już wcześniej gdzieś pisałam, że przy Jaśku i Julce od razu miałam przeczucie co do płci, a teraz kompletna pustka zero przeczucia, ale w sumie to chyba wolałabym chłopaka, wiesz rzeczy po Jaśku ciągle mam więc byłoby łatwiej ;-)

:-) dziewczyny,byłam na usg...maluszek ma półtora centymetra wzrostu...:-) lekarz mówił,że serduszko pracuje...panowie w szpitalu niepotrzebnie nastraszyli mnie pustym jajem płodowym...za wcześnie było robione usg...ale się cieszę...:-) jest taki malutki...aaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Super wiesci

waniliowa cudne wieści i tylko takich co końca Ci życzę :-)

Aniam już wcześniej gdzieś pisałam, że przy Jaśku i Julce od razu miałam przeczucie co do płci, a teraz kompletna pustka zero przeczucia, ale w sumie to chyba wolałabym chłopaka, wiesz rzeczy po Jaśku ciągle mam więc byłoby łatwiej ;-)

A ja nie wiem sama , nie ukrywam że bardzo bym chciała dziewczynkę wkońcu J ma dwóch chłopaków z poprzedniego związku , potem Szymek trzeci jakas baba by się przydała . :tak: Ale u J w rodzinie same chłopy się rodza więc pewnie bedzie synek kolejny . Oby był zdrowy . Ciuszki cóz u mnie by laska pewno w Szymkowych chodziła tez he he :-D Zreszta zawsze sa lumpki i można kilka różowości dokupić:tak:

suuuuper:-)
a tamtych to rozstrzelac za glupie gadanie, tyle dni pewnie sie stresowalas niepotrzebnie

reklama
waniliowa - no to gratulacje, cieszymy sie razem z toba, teraz to tylko bedziesz za kazda wizyta widziala jak twoja fasolka bedzie coraz wieksza i wieksza!
a tak na marginesie, to nie wiem czy zauwazylas ale coyote i aniam porobily porzadki tutaj i pozakladaly watki tematyczne, i o wizytach u lekarza teraz piszemy na specjalnie do tego zalozonym watku ktory sie wlasnie nazywa: wizyty u lekarza...
aniam141 - to zycze ci tym razem dziewczynki, moze sie uda! ja tez mam cicha nadzieje na dziewczynke, choc u mnie w sumie obojetne bo to pierwsze dziecko, sprawdzalas na tych tabelach od dziewczyn co ci wychodzi? mi dziewczynka

Do góry