reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze kochane 9 miesięcy, czyli ciążowy kogel mogel :-)

reklama
Wezsietato.pl :-) uwielbiam tam siedzieć w wolnej chwili :-D
a ja na tym
bash.org.pl: śmieszne cytaty

<Elle> Artykuł w jednej z francuskich gazet... "Polska. Oto znajdujemy się w świecie absurdu. Kraj, w którym co piąty mieszkaniec stracił życie w czasie drugiej wojny światowej, którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. Kraj, który ma dwa razy więcej studentów niż Francja, a inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów, gdzie jednocześnie nie ma biedy a obcy kapitał się pcha drzwiami i oknami. Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu. Kraj, w którym rządzą byli socjaliści, w którym święta kościelne są dniami wolnymi od pracy (!) Cudzoziemiec musi zrezygnować tu z jakiejkolwiek logiki, jeśli nie chce stracić gruntu pod nogami. Dziwny kraj, w którym z kelnerem można porozmawiać po angielsku, z kucharzem po francusku, ekspedientem po niemiecku a ministrem lub jakimkolwiek urzędnikiem państwowym tylko za pośrednictwem tłumacza. Polacy..! Jak wy to robicie..?"

<Kacper> kumpel ma kantor
<Kacper> i taką scenę opowiadał wczoraj w knajpie
<Jez> dawaj:)
<Kacper> w kantorze u niego przy uczelni przyszła panna z koleżanką w piątek i wymienia 100 rubli, ten mówi że to strasznie mało i się nie opłaca bo dostanie 8/9zł a ta do niego, że niemożliwe musi być więcej, on jej pokazuje kurs i daje 8 czy tam 9zł a jej koleżanka ryknęła ze śmiechu i mówi "dałaś d**y za 8 zł"

Ostatnia edycja:
<gremlin> Wczoraj na imprezie licytowaliśmy sie którzy rodzice są wiekszymi ignorantami komputerowymi. Ja mówie że mój tata kiedyś wpisał adres strony po czym zawołał mnie ponieważ okazało sie że nic sie nie wyświetliło - nie wcisnął entera. Wygrała kumpela do ktorej kiedyś zadzwoniła mama z pytaniem " Cześć gosiu. Co ja mam zrobić jesli mi sie stół pod myszą kończy...?"

<Master> Rozwiązuje krzyżówke, potrzebna mi pomoc
<Master> Ciało niebieskie na pięć liter?
<Adi#> Smerf

forum iPhone'a
<ja_kub> wylałem piwo na swojego iphona, leżał tam tylko kilka sekund, da radę go uratować??
<marrco> szkoda piwa...
<piter> uu, piwa szkoda
<noname> piwa już nie odzyskasz :(
<ja_kub> no, dzięki za pomoc :o

<tymozyna> Kobiety tez mogą robić tyle pompek?
<vulture> jasne ze tak, ujedrnicie piersi, spalicie troche tluszczyku z cialka ;)
<vib> Ale to nie fair, bo my mamy dodatkowy balast do podniesienia :pP
<Pagi> Nie ma problemu, pompki możecie robić bez makijażu

<Moderator> Następna osoba, która napisze z caps-lockiem też dostanie bana, są jacyś chętni jeszcze?
<Reaver> A MOŻNA Z SHIFTEM?

jeszcze tylko to...
i wakacje:)

<futomaki> Dzięki lekturze for gazeta.pl dowiedziałem się, że jeśli mąż zdradza żonę, to dlatego, że jest on niedojrzały do małżeństwa i myśli tylko o własnych potrzebach. Natomiast w sytuacji odwrotnej, kiedy to żona zdradza męża, to dlatego, że jest on niedojrzały do małżeństwa i myśli tylko o własnych potrzebach.
<futomaki> Jakie to proste, prawda? :)

reklama
Siwetna jest ta babka. Juz kiedys wklejalam link z zawodow tanca na rurze. To, co te dziewczyny potrafia zrobic, przechodzi wszelkie wyobrazenia. Bardzo lubie te zawody. A wystep tej dziewczyny pokazuje, ze taniec na rurze to nie tania i wulgarna rozrywka dla podpitych grubasow. To moze byc piekna sztuka. U nas tuz za rogiem otwarli studio tanca na rurze. Czasem mnie kusi zeby sie zapisac, coby cialo troche podrzezbic. Jako ze z natury strasznym leniem jestem, musze znalezc cos co mnie zainteresuje. Obawiam sie, ze moge nie dac sobie rady, bo rece mam slabiutkie, cala sila poszla mi w nogi.

Do góry