reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
mój start 49 kg
ale juz waga wzrosła hehehehhe o 1kg
ale juz waga wzrosła hehehehhe o 1kg
Paluszek_
Fanka BB :)
Oprócz tej wagi to jeszcze wzrost ważny
Ja zanim sie dowiedziałam o ciąży to tak ok 51 kg ważyłam, niecały tydzień temu niestety waga spadała bo niecałe 50kg... teraz apetyt mi wraca wiec pewnie szybko nadrobie, w ciązy nie chciałabym dużo przytyć...tak 10-12kg...byłoby idealnie, ale jak bedzie to sie okaże...hehe 25kg troszke mnie przeraża...:/
A moj wzrost to ok 172
Ja zanim sie dowiedziałam o ciąży to tak ok 51 kg ważyłam, niecały tydzień temu niestety waga spadała bo niecałe 50kg... teraz apetyt mi wraca wiec pewnie szybko nadrobie, w ciązy nie chciałabym dużo przytyć...tak 10-12kg...byłoby idealnie, ale jak bedzie to sie okaże...hehe 25kg troszke mnie przeraża...:/
A moj wzrost to ok 172
aguula
Paluszek, jakas Ty chudzina ;-) Agatulka to samo ;-)
Ja 49 kg wazylam 6 lat temu przed urodzeniem synka. To byla moja idealna waga, w niej czulam sie najlepiej. Trudno mi bylo teraz dobic do chociazby 50 kg Mimo stosowania diet, cwiczen itp.
Teraz startuje od 55 kg, wzrost 162.
Choc tydzien temu bylo 54, zaczynam juz tyc
Nie chcialabym przytyc tak jak ostatnio, bo az 27 kg Anek, podobnie jak u Ciebie;-)
Czulam sie fatalnie z ta waga, mimo, ze sie nie obzeralam, 15 kg to byla woda...
Bo te 15 zrzucilam dosyc szybko po porodzie.
Nie ukrywam, ze boje sie tego tycia i to bardzo. W ogole nienawidze tyc;-)
Najgorsze, ze ostatnio bylam na diecie dukana i przez ostatnie 3 miesiace schudlam prawie 7 kg. Byc moze organizm bedzie chcial teraz nadrobic straty... Chcialam stopniowo wychodzic z tej diety, ale ostatnio tak mi sie chce jesc, ze az sie boje jak to bedzie
Przez 3 miesiace nie jadlam w ogole chleba (oprocz dukanowego) a teraz mam takie cisnienie na pieczywo ze szok.
Slodyczy tez nie jadlam a teraz mnie ssie jak pomysle o np. michalkach. Co prawda nie rzucilam sie na slodycze, ale chce mi sie ich bardzo, bardzo :-(
Ja 49 kg wazylam 6 lat temu przed urodzeniem synka. To byla moja idealna waga, w niej czulam sie najlepiej. Trudno mi bylo teraz dobic do chociazby 50 kg Mimo stosowania diet, cwiczen itp.
Teraz startuje od 55 kg, wzrost 162.
Choc tydzien temu bylo 54, zaczynam juz tyc
Nie chcialabym przytyc tak jak ostatnio, bo az 27 kg Anek, podobnie jak u Ciebie;-)
Czulam sie fatalnie z ta waga, mimo, ze sie nie obzeralam, 15 kg to byla woda...
Bo te 15 zrzucilam dosyc szybko po porodzie.
Nie ukrywam, ze boje sie tego tycia i to bardzo. W ogole nienawidze tyc;-)
Najgorsze, ze ostatnio bylam na diecie dukana i przez ostatnie 3 miesiace schudlam prawie 7 kg. Byc moze organizm bedzie chcial teraz nadrobic straty... Chcialam stopniowo wychodzic z tej diety, ale ostatnio tak mi sie chce jesc, ze az sie boje jak to bedzie
Przez 3 miesiace nie jadlam w ogole chleba (oprocz dukanowego) a teraz mam takie cisnienie na pieczywo ze szok.
Slodyczy tez nie jadlam a teraz mnie ssie jak pomysle o np. michalkach. Co prawda nie rzucilam sie na slodycze, ale chce mi sie ich bardzo, bardzo :-(
Paluszek_
aguula faktycznie nie waże najwięcej, ale do kosciotrupów nie należę zobaczymy jak to się dalej potoczy Kiedys ważyłam pare kilo więcej tak ok 55-56kg i jak przekrocze te wage to pewnie bede sie czuła dziwnie...ale najważniejsza teraz jest Kropka, niech rosnie a ja jakoś sobie poradze
No to ja Wam pokażę ile można ważyć ja ważę teraz 87 kg a było już piękne 79, gdy na Dukanie zgubiłam 14kg. Niestety przerwałam dietę i powoli wróciło mi przez ostatnie pół roku te 8kg. Ale trudno... po porodzie wrócę na Dukana - bo mi służy... nie mam problemów ze zdrowiem i nawet mi smakuje. Aha zapomniałam wspomnieć, że mam 186cm wzrostu więc przy wadze 78 wyglądałam już lekko patykowato a teraz nadal nie jest tragicznie lecz już mi to nie pasuje...
Mam nadzieję tylko, że w ciąży nie dobije do 100 bo to by mnie chyba zabiło psychicznie
Mam nadzieję tylko, że w ciąży nie dobije do 100 bo to by mnie chyba zabiło psychicznie
ja startuje z wagą 60 kg, wzrost 160 cm
po ostatniej ciąży 6 lat temu nie mogłam zrzucić zbędnych 6 kg. W końcu rok temu mi się to udało też z dietą Dukana (schudłam 10 kg do poziomu 56 kg). Przez ostatnie lato zaszłam w ciąże (niestety nieszczęśliwie zakończoną) i trochę podjadałam no i dobiłam do 60 kg i tak mi zostało.
Chciałabym przytyć max 15 kg.
po ostatniej ciąży 6 lat temu nie mogłam zrzucić zbędnych 6 kg. W końcu rok temu mi się to udało też z dietą Dukana (schudłam 10 kg do poziomu 56 kg). Przez ostatnie lato zaszłam w ciąże (niestety nieszczęśliwie zakończoną) i trochę podjadałam no i dobiłam do 60 kg i tak mi zostało.
Chciałabym przytyć max 15 kg.
Ja mam 166 cm wzrostu czyli te 57 kg jest w sam raz.14 lat temu mając lat 20 wazyłam 55 kg w ciąży przybrałam zaledwie 9 kg które zgubilam juz na porodówce a potem synek był tak absorbujący że po pół roku ważyłam 49 kg
AGATKA prawdopodobnie statystycznie kobiety tęższe przybierają w ciąży mniej niż te szczupłe tak słyszałam.Zresztą znam kilka takich osób.
AGATKA prawdopodobnie statystycznie kobiety tęższe przybierają w ciąży mniej niż te szczupłe tak słyszałam.Zresztą znam kilka takich osób.
aguula
Ja mam 166 cm wzrostu czyli te 57 kg jest w sam raz.14 lat temu mając lat 20 wazyłam 55 kg w ciąży przybrałam zaledwie 9 kg które zgubilam juz na porodówce a potem synek był tak absorbujący że po pół roku ważyłam 49 kg....
Szczesciara! :-) Tez tak chce ... ;-)
reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
ja zapomiałam napisać ze ja mam 150 heheh wiec te moje 49 to i tak taka górna waga nieraz bywało 46 nawet
zobaczymy jak bedzie po porodzie przy 2 dziecku szybko zchudłam mały miał nadwrazliwośc na białko i dieta była rygorystyczna by móc karmić piersią wiec szybko chudłam bo wsio gotowane i więcej warzyw i owoców jadłam
najgorsze to te wieczorne podjadanie chyba marchewkę bede sobie w plastry kroić jako chipsy
zobaczymy jak bedzie po porodzie przy 2 dziecku szybko zchudłam mały miał nadwrazliwośc na białko i dieta była rygorystyczna by móc karmić piersią wiec szybko chudłam bo wsio gotowane i więcej warzyw i owoców jadłam
najgorsze to te wieczorne podjadanie chyba marchewkę bede sobie w plastry kroić jako chipsy