reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze imionkowe typy

Inatalial, bardzo ładne imiona. Ale gdzie Ty się kochana ukrywasz zamiast skrobać z nami na wątku głównym?? :sorry:

reklama
A ja was głównie poczytuje, i dajecie tyle rad że i pisać dużo nie trzeba :)
Co do imion to dla dziewczynki jest mnóstwo pięknych, za to dla chłopca musieliśmy się nieźle napocić by wyszukać coś , naszym zdaniem ładnego :-)

Nam z kolei z imieniem dla chłopaca poszło łatwo. Będzie Szymon (podoba mi się też Mikołaj). Natomiast w sprawie imienia dla dziewczynki w domu trwa mały spór, ja chciałabym Aleksandrę, a mój mąż chce Kasię :baffled:

Nam z kolei z imieniem dla chłopaca poszło łatwo. Będzie Szymon (podoba mi się też Mikołaj). Natomiast w sprawie imienia dla dziewczynki w domu trwa mały spór, ja chciałabym Aleksandrę, a mój mąż chce Kasię :baffled:

Mikołaj ładnie, Szymon zresztą też.
Ale Kasia...:eek:
No cóz - nie lubie tak jak Ani - chyba połowa populacji to Katarzyny i Anny...
Zresztą mam bardzo kiepskie doswiadczenia z Katarzynami.
Ale to wyłacznie moje osobiste uprzedzenie ;-)
Aleksandra podoba mi się zdecydowanie bardziej :happy:

Mnie też, więc "pracuję" nad moim mężem i pracuję... :-D:-D:-D
Ale jak będzie Kasia, to też jakoś to przeżyję :-D

Jeszcze nie mamy swoich typów. Czekam na potwierdzenie dziewczynki. Mąż by pewno chciał Alicję (Ania ma tak na drugie - to był mały kompromis podczas porodu - kto rodzi, ten wybiera i wygrała moja opcja - Anna). A ja bym chciała, żeby skrótowo (pieszczotliwie) przypominało Asia, Ania (żeby się mąż nie mylił w imieniu :-D:-D:-D) a oficjalnie żeby zawierało cząstkę -anna. Ja Joanna, córa Anna. Może tak Hania? Ale cuduję.....

reklama
nasz niunia bedzie nosiła imie-NELA-takie zawsze mi sie podobało niezmiennie od 4 lat a na wyborem todrugie NATASZA.
co do imieni dla chłopca to Cyprian,Amadeusz i obecnie mamy
Oliwierka.:-):-):-)

Do góry