_WiKtOriA_ teraz modna są stare imiona i myślę, że z żadnego imienia się dzieci śmiac nie będą bo imiona są teraz strasznie zróżnicwane i żadne nie jest "nie na czasie" itp więc śmiało możesz nazwać tak swego synka :-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Aniusia dopisze oczywiscie jak tylko bede miala chwilke bo juz mam troche zaleglosci tam.... Martynka super imie ,tez mi sie podoba ale w rodzinie juz mamy jedna Martynke wiec odpuscilam
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Wiemy już, że na 150% bedzie dziewczynka.
Tata do tej pory, robił miny na imiona, które wymyslalam. Miała być Nadia Dominika, ale Piotrek się zbuntował i w końcu nie będzie. Ostatnio rano obudził się i zaproponował po raz pierwszy imię. Jagódka.No i spodobało mi się. Chyba tak zostanie. Na drugie Teresa, po mojej zmarłej mamie. Szkoda, że nie zobaczy wnuczki...
Tata do tej pory, robił miny na imiona, które wymyslalam. Miała być Nadia Dominika, ale Piotrek się zbuntował i w końcu nie będzie. Ostatnio rano obudził się i zaproponował po raz pierwszy imię. Jagódka.No i spodobało mi się. Chyba tak zostanie. Na drugie Teresa, po mojej zmarłej mamie. Szkoda, że nie zobaczy wnuczki...
Natala1979
mamusia marcowa 08
nasza córeczka będzie nosiła imię Sonia
Witam wszystkie Mamy, terazniejsze i przyszle!! To moj pierwszy post na tym forum, bardzo sie ciesze, ze do Was dolaczylam!! Jestem Mama prawie rocznej Marysi (w niedziele ma urodzinki!! ), a w brzuszku czeka.. jej siostrzyczka. A co do imienia, to najprawdopodobniej bedzie Antosia, Tosia, czyli Antonina.
Natala1979
mamusia marcowa 08
Sencilla kliknij na któryś z naszych suwaczków i otworzy Ci się stronka i tam postępuj według instrukcji:-)
reklama
Natala1979
mamusia marcowa 08
vanessa2 witaj i zapraszam do wątku majóweczki
Podziel się: