reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze imionkowe typy

_WiKtOriA_ teraz modna są stare imiona i myślę, że z żadnego imienia się dzieci śmiac nie będą bo imiona są teraz strasznie zróżnicwane i żadne nie jest "nie na czasie" itp więc śmiało możesz nazwać tak swego synka :-)

reklama
Aniusia dopisze oczywiscie jak tylko bede miala chwilke bo juz mam troche zaleglosci tam.... :) Martynka super imie ,tez mi sie podoba ale w rodzinie juz mamy jedna Martynke wiec odpuscilam

Wiemy już, że na 150% bedzie dziewczynka.
Tata do tej pory, robił miny na imiona, które wymyslalam. Miała być Nadia Dominika, ale Piotrek się zbuntował i w końcu nie będzie. Ostatnio rano obudził się i zaproponował po raz pierwszy imię. Jagódka.No i spodobało mi się. Chyba tak zostanie. Na drugie Teresa, po mojej zmarłej mamie. Szkoda, że nie zobaczy wnuczki...

Witam wszystkie Mamy, terazniejsze i przyszle!! To moj pierwszy post na tym forum, bardzo sie ciesze, ze do Was dolaczylam!! Jestem Mama prawie rocznej Marysi (w niedziele ma urodzinki!! :) ), a w brzuszku czeka.. jej siostrzyczka. A co do imienia, to najprawdopodobniej bedzie Antosia, Tosia, czyli Antonina.

Acha, i jeszcze mam do Was pytanie, drogie bardziej doswiadczone forumowo Mamy!! Jak sie aktywuje taki fajny obrazeczek z dlugoscia ciazy? I czy na forum jest moze jakas mama ze Stalowej Woli?

Witam ja też jestem nowa ! :-)
Jeszcze nie wiem na pewno czy bedę miała chłopca czy dziewczynke . Ale imionka juz mam .
Dziewczynka Zuzanna (Zuzia)
Chłopczyk Mateusz

reklama
Do góry