reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze imionkowe typy

reklama
co do imiona to Antoni ladnie Antos, a Anatoli tak bardziej nie typowo a ja i tak bede mogla mowic Antos,jak bede chciala mozna mowic Anatol Tolo, co do tola to ktoras pisala ze sie nie podoba moj maz ma na imie Oleg i mowie czasami na niego Olo i nie jest tak zle.

Jeremiasz mi sie na poczatku tez podobało i nawet o tym pisalam ale raczej my tak nie damy W ogóle to takie inne nie znoszone imoinka Lena tez mi sie podoba...Ale u nas jak dziewczynka to Zuzia bedzie tak maz sie uparł wiem ze teraz popularne ale mi tez sie podoba a dla chlopca to wpadlismy dzis na Nikodema ale to tylko na razie pomysl zobaczymy :happy:

No a dzis na spotkanku rodzinnym wszyscy mnie przeglosowali i nie chca slyszec o innym imieniu niz Sandra....Moj R to juz wogole do brzucha gada tak.I co ja mam poczac.....nigdy sie nikomu nie dogodzi.....choc mnie tez pasuje ale moj tata znow nie chce zebym tak nazwala dziecko.Niby to nasza s[prawa.Oni mieli szanse swoja nas jako swoje dzieci nazwac jak nazwali a teraz my decydujemy a nie oni ale jednak taka presja jest ....Padlo jeszcze dzis imie po polsku pisane Szarlota...jak moja znajoma ma.Jedna w Warszawie dziewczynka tez ma tak na imie.Dla jednych kojarzy sie z ciasteczkiem i jest tez okresleniem kwiatu.No ale ja nie biore tego pod uwage

reklama
Do góry