reklama
Madziu,tak tak,to wiem,ale mi chodzi o taki jak ten. ;-) Zeby nie byl przyklejony. Tamten jest bez komentarzy - same daty. A chce ten,w ktorym pisalyscie,kiedy Dzieciatka maja imieniny. ;-) Chyba,ze mi sie cos wkrecilo i takiego tematu nie bylo,
Agutko, był, był , pod tytułem "Imieniny Dzieciątek", sama go zaczęłaś, a jest na drugiej stronie naszego forum.:-) :-) :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Renee,dzieki Ciiiii! JESTES WIELKA!!!
Najlepsze jest to,ze ja 3 razy ogladalam ta druga strone! Chyba myslami jestem gdzies indziej.
Najlepsze jest to,ze ja 3 razy ogladalam ta druga strone! Chyba myslami jestem gdzies indziej.
dzikidzik
mamula MAJULI
mam na imię Basia
ur. 3 listopada 1981
im. 4 grudnia
ur. 3 listopada 1981
im. 4 grudnia
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
dzikidzik witamy na wrześniówkach
dzikidzik
mamula MAJULI
dzięki Megi80
ale to jest wciągające, dopiero zaczynam na BB
a już muszę tu codzień zajrzeć i chociaż coś poczytać
no i podziwiać cudne bobasy!!!!!!!!!!!!
ale to jest wciągające, dopiero zaczynam na BB
a już muszę tu codzień zajrzeć i chociaż coś poczytać
no i podziwiać cudne bobasy!!!!!!!!!!!!
dzikidzik
mamula MAJULI
mieszkamy w wielkopolsce w małej miejscowości Lądek
mieszkamy z moimi rodzicami i moją siostrą, która ma 2 synalków, którzy codzień obcałowują moją Majulę.
Niedość, że jestem mamą wrzesniakową to jeszcze wcześniakową
Majul urodził się o równy miesiąc za wcześnie, przez co teraz musimy biegać po poradniach: audiologicznej, neonatologicznej i teraz jeszcze kardiologicznej. Niełatwo samemu, ale dajemy radę.
Na noworodkach leżała 2 tyg., miała wysoką żółtaczkę 338 bilirubiny, gdzie przy 400 jedyną nadzieją jest przetaczanie krwi.
Ale dała radę, obie dałyśmy!!!
teraz niezły z niej kaban!!!! dobra dosyć tego na początek
pozdrawiamy wszystkie MAMY wrześniowe!!!
mieszkamy z moimi rodzicami i moją siostrą, która ma 2 synalków, którzy codzień obcałowują moją Majulę.
Niedość, że jestem mamą wrzesniakową to jeszcze wcześniakową
Majul urodził się o równy miesiąc za wcześnie, przez co teraz musimy biegać po poradniach: audiologicznej, neonatologicznej i teraz jeszcze kardiologicznej. Niełatwo samemu, ale dajemy radę.
Na noworodkach leżała 2 tyg., miała wysoką żółtaczkę 338 bilirubiny, gdzie przy 400 jedyną nadzieją jest przetaczanie krwi.
Ale dała radę, obie dałyśmy!!!
teraz niezły z niej kaban!!!! dobra dosyć tego na początek
pozdrawiamy wszystkie MAMY wrześniowe!!!
reklama