reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
Jak dobrze liczę to Maciek urodził 3 września! witaj Lilitu!:-)
Mija przecież tu nie same wrześniówki piszą np. Lucy Baśka, Uleeczka to październikówki a Mamaoska, Renne, Edi, Adasia, Royanna, Martruda i Agamamaani to sierpniówki!
Mija przecież tu nie same wrześniówki piszą np. Lucy Baśka, Uleeczka to październikówki a Mamaoska, Renne, Edi, Adasia, Royanna, Martruda i Agamamaani to sierpniówki!
dzikidzik
mamula MAJULI
kurka ano źle liczę! 2 września Maciek się urodził!Jak dobrze liczę to Maciek urodził 3 września!
lucy79
Fanka BB :)
Jak dobrze liczę to Maciek urodził 3 września! witaj Lilitu!:-)
łałłł ale ty spostrzegawcza jesteś
dzikidzik
mamula MAJULI
Lucy ano jestem, ktoś musi! czytając owe, ponizsze stwierdzenie
Matki niewrześniowe wyliczyłam!:dull::-(Bo tutaj mamy wrześniowe mamy.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Wydaje mi sie,ze Mija piszac o wrzesniowych mamach,miala na mysli to,ze mialysmy rodzic we wrzesniu. A nie,ze pisza tu same takie,ktore urodzily we wrzesniu... Ja tak to zrozumialam i nie widze powodow do min typu ":-(" albo ":dull:"
:-)
:-)
dzikidzik
mamula MAJULI
Agutko przeciez to Lucy do mnie sapie! i dlatego wkleiłam ":-(" a ":dull:" dlatego że pewnie nudna jej sie wydaję!;-) a do Miji nic niemam jaja sobie robie jak zwykle zreszta!
a ja miałam w październiku rodzić to co mam sie stąd wynosić czy jak!?:----D;-)
a ja miałam w październiku rodzić to co mam sie stąd wynosić czy jak!?:----D;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzikidzik,jakbym wiedziala,ze masz rodzic w pazdzierniku to juz dawno bym Cie stad wywalila.
reklama
dzikidzik
mamula MAJULI