reklama
no to i na mnie czas - Dorota ur. 12.03.1978, imieniny obchodzę w dniu urodzin mojej córeczki Emilki czyli piątego wrzesnia!!!!! Zważywszy, że tatuś Milki ma urodziny czwartego września - niezła bibka się szykuje na roczek Milusi
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
O! Kolejna Agnieszka. :-) Tylko imieniny ma kiedy indziej.
iwon(k:)a
Wrześniowe mamy'06
Mam na imie Iwona - dla znajomych Iwon(ka
Urodzilam sie 9 marca 1973 - czyli rocznikowo druga od konca
Bardzo dlugo czekalismy na nasza Dorotke. moznaby cala historie napisac o tym, jak panstwo polskie i publiczna sluzba zdrowia "pomagaja" tym, co chcieliby miec dziecko a sa problemy. ale w koncu sie udalo - pisalam o tym na Ciaza, porod, polog -> Gratulacje -> Bedziemy miec dzidziusia
Pozdrawiam wszystkie Mamy i Dzidziusie
P.S. Imienin nie obchodze
Urodzilam sie 9 marca 1973 - czyli rocznikowo druga od konca
Bardzo dlugo czekalismy na nasza Dorotke. moznaby cala historie napisac o tym, jak panstwo polskie i publiczna sluzba zdrowia "pomagaja" tym, co chcieliby miec dziecko a sa problemy. ale w koncu sie udalo - pisalam o tym na Ciaza, porod, polog -> Gratulacje -> Bedziemy miec dzidziusia
Pozdrawiam wszystkie Mamy i Dzidziusie
P.S. Imienin nie obchodze
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dziewczyny,czy juz wszystkie sie okreslilyscie?
Kurde,nie moge cos znalezc tematu,gdzie wpisywalyscie,kiedy Dzieci maja imieniny. Jakby ktoras go zauwazyla,to prosze o podanie. No i piszcie tez imieniny Dzieci swoich,bym mogla zaktualizowac liste. ;-)
Kurde,nie moge cos znalezc tematu,gdzie wpisywalyscie,kiedy Dzieci maja imieniny. Jakby ktoras go zauwazyla,to prosze o podanie. No i piszcie tez imieniny Dzieci swoich,bym mogla zaktualizowac liste. ;-)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Madziu,tak tak,to wiem,ale mi chodzi o taki jak ten. ;-) Zeby nie byl przyklejony. Tamten jest bez komentarzy - same daty. A chce ten,w ktorym pisalyscie,kiedy Dzieciatka maja imieniny. ;-) Chyba,ze mi sie cos wkrecilo i takiego tematu nie bylo,