reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze imiona,daty urodzin,daty imienin. :-)))

reklama
Mam na imię Barbara (Baśka)
urodzilam się 04.12.1980 i tego samego dnia mam imieninki w Barbórkę stąd moje imię :-) ;-) :tak: :-D

no to i na mnie czas - Dorota ur. 12.03.1978, imieniny obchodzę w dniu urodzin mojej córeczki Emilki czyli piątego wrzesnia!!!!! Zważywszy, że tatuś Milki ma urodziny czwartego września - niezła bibka się szykuje na roczek Milusi ;)

No to i ja sie dopiszę :-) Mam na imię Agnieszka, imieniny mam 20.04 a urodzinki 18.09. Urodziłam się w 1980 roku :-)

Mam na imie Iwona - dla znajomych Iwon(k:)a :-D

Urodzilam sie 9 marca 1973 - czyli rocznikowo druga od konca :-D
Bardzo dlugo czekalismy na nasza Dorotke. moznaby cala historie napisac o tym, jak panstwo polskie i publiczna sluzba zdrowia "pomagaja" tym, co chcieliby miec dziecko a sa problemy. ale w koncu sie udalo - pisalam o tym na Ciaza, porod, polog -> Gratulacje -> Bedziemy miec dzidziusia :-D

Pozdrawiam wszystkie Mamy i Dzidziusie :)

P.S. Imienin nie obchodze :)

Dziewczyny,czy juz wszystkie sie okreslilyscie? :-p
Kurde,nie moge cos znalezc tematu,gdzie wpisywalyscie,kiedy Dzieci maja imieniny. :baffled: Jakby ktoras go zauwazyla,to prosze o podanie. No i piszcie tez imieniny Dzieci swoich,bym mogla zaktualizowac liste. ;-)

reklama
Madziu,tak tak,to wiem,ale mi chodzi o taki jak ten. ;-) Zeby nie byl przyklejony. Tamten jest bez komentarzy - same daty. A chce ten,w ktorym pisalyscie,kiedy Dzieciatka maja imieniny. ;-) Chyba,ze mi sie cos wkrecilo i takiego tematu nie bylo, :eek: :-p

Do góry