reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze imiona,daty urodzin,daty imienin. :-)))

LUCZYNKO NIE WIEDZIAŁAM , ŻE TO TY NAJMŁODSZA:-) NO TO NARAZIE MASZ PALMĘ PIERWSZEŃSTWA W TYM TEMACIE:tak: ;-) :-D A JA KOŃCZĘ TĄ LISTĘ:-D

reklama
Hurra !! Udalo mi sie :-D
Ale przyznam sie WAm ze przez to ze mam dopiero 21 lat stracilam praktycznie wszystkich znajomych, bo oni jeszcze sie bawia, biegaja po knajpach, dyskotekach i nikt z nich nie umial zrozumiec dlaczego zdecydowalam sie na dziecko. Moje kolezanki patrza na mnie jak na jakas wariatke :-( (poza moja jedna psiapsiolka) i czuje sie przez to strasznie samotnie. Ale gdybym miala podjac ta decyzje jeszcze raz-nie zawachalabym sie ani przez sekunde. Nie wyobrazam juz sobie zycia bez mojej Kruszynki :-) :tak:

Wiem cosik o tym bo moja mama tez miala 21 lat gdy mnie urodzila. A ja wcale nie zaluje, wrecz tak mi sie to psodobalo ze marze juz o drugim bobasie :tak:

Agutko w liście urodzinowo imieninowej jest malutki błądek... ja mam imieninki 26 lutego a jest 22... ale to tak na marginesie :-D

reklama
Powiem wam że ja żałuję że nie wpadłam gdy byłam młodsza.Tylko nie miałam jak wpaśc bo przez 5 lat brałam non stop tabletki.;-)Tak mi się marzyło urodzic młodo a potem jak córka będzie miała np.15 a ja 36 będziemy wyglądac jak siostry.Ja jednak nie wyglądam na swój wiek.Wszyscy mówią że dużo młodziej więc może jeszcze się uda.Zależy jak będę się konserwowac.:-D

Do góry