reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
20090826003.jpg

ja mam m.in. taką, zdjęcie marne, koszulka może nie jakaś wypaśna, ale materiał fajny no i nie szkoda tych 10 zł na rozciągnięcia jej brzuszkiem :-D a jest dośc elastyczna, więc wydaje mi się, że po ciąży też będzie ok.

No kobietki fajne zakupy zrobiłyście :-)

ja planuje zakupić takie rzeczy, ale to jeszcze troszkę, na razie jeszcze chodzę w normalnych ciuchach:
>LOLA<MAMA LICIOUS GRO 28 NEW! GRATIS! (713002806) - Aukcje internetowe Allegro

>LOLA<MAMA LICIOUS YAMILLA M NEW! GRATIS! (714611908) - Aukcje internetowe Allegro
>LOLA<MAMA LICIOUS ELINE M NEW! GRATIS! (709790329) - Aukcje internetowe Allegro

W ogóle podobają mi się ubrania tej kobietki, dużo ich ma...wszystkie ciążowe.
Super ciuszki. Ale jak dopasować spodnie nie przymierzając ich. Z normalnymi miałam problem a co dopiero z ciążowymi :confused:

Ostatnio zobaczylam super dżinsy dla kobiet w ciazy w Galerii Mokotow (Wawka), chcialam przymierzyc, ale na szczescie zerknelam na cene: 300-450 zl :szok: A mi beda potrzebne na ostatnie 3 miesiace raptem gdzies, bo na razie mieszcze sie w swoje wczesniej lekko przy duze spodnie. Bez sensu taki wydatek na chwile. Chyba poprosze ciocie krawcową, zeby mi wszyla taką gumke do starych dżinsow, bedzie najprosciej :)

a ja sobie przed chwilą kupiłam sztruksy ciążowe za 80,00 i właśnie je podwijam, o są oczywiście za długie

Jeżeli chodzi o spodnie ciążowe to u nas w mieście albo jest beznadziejny wybór, albo ja jestem już taka wybredna. Praktycznie mało co mi się nie podobało. A w galeriach to całkiem zapomnieli chyba o kolekcjach dla ciężarówek, bo ani C & A, ani HM, ani Tako nic nie mieli ze spodni.

a ja sobie przed chwilą kupiłam sztruksy ciążowe za 80,00 i właśnie je podwijam, o są oczywiście za długie

Jeżeli chodzi o spodnie ciążowe to u nas w mieście albo jest beznadziejny wybór, albo ja jestem już taka wybredna. Praktycznie mało co mi się nie podobało. A w galeriach to całkiem zapomnieli chyba o kolekcjach dla ciężarówek, bo ani C & A, ani HM, ani Tako nic nie mieli ze spodni.

andzia76, ja właśnie kupiłam jeansy w C&A. Mieli super wybór i na dodatek kilka modeli przecenionych ze 140-160 zł na 55 :-) Poszukaj dobrze ... ja te przecenione znalazłam na wieszakach między zwykłymi jeansami a nie na stoisku ciążowym.

reklama
andzia76, ja właśnie kupiłam jeansy w C&A. Mieli super wybór i na dodatek kilka modeli przecenionych ze 140-160 zł na 55 :-) Poszukaj dobrze ... ja te przecenione znalazłam na wieszakach między zwykłymi jeansami a nie na stoisku ciążowym.
OO, to jutro poszukam, bo do C&A się wybieram zobaczyć zimową kolekcję dla dzieciaczków.

Do góry